zondag, augustus 4

Mooi: Sam Friday

 photo image-5.jpg

Toen ik een tijdje geleden op de site van Sam Friday stuitte was ik meteen verkocht: een perfect merk voor mij, gezien de kleding er comfortabel, simpel maar toch heel erg mooi uitziet. De kleding deed me gelijk denken aan Hollister en America Today, zij het niet dat Sam Friday zich afscheidt van de rest door zich op twee soorten kleding te richten: hang out en lingerie. Iets wat ik persoonlijk nog erg miste in deze stijl.

De lingerie van Sam Friday vind ik mooi omdat de modellen van de bh's en slips vrij simpel zijn gehouden, maar toch op een manier zijn afgewerkt dat je er gelijk hebberig van wordt. De prijzen van de bh's liggen vrijwel meestal tussen de €20 en €30. Een mooie bijpassende slip ligt tussen de €10 en €20. Ook fijn: dankzij een actie van Sam Friday heb je nu 3 slips voor €24. Qua lingerie is er voor ieder wat wils: Voor normale dagen zijn er bh's in simpele modellen in leuke kleurtjes met bijpassende, normale slips. Ook zijn er kanten slips, strings en bh's in modellen die wat bijzonders hebben. Denk aan: extra steun, meer of minder bandjes, bandjes die eraf zijn te halen, kant. Sam Friday heeft voor elke gelegenheid iets geschikts. 

Het deel van het merk dat ik zelf stiekem het leukst vind is het Hang Out gedeelte. De jogging- en pyjamabroeken zien er heerlijk uit en zijn echt meisjes achtig door leuke strikjes, kleurtjes en patroontjes. Verder zijn er simpele shirts en truitjes met ronde hals of v-hals. Ook in verschillende opdrukken en kleuren. 

 photo image-4.jpg

Ook bij de heren is Sam Friday goed vertegenwoordigd. Voor de mannen is er een groot assortiment aan boxers en hang out kleding. Hier vind je vooral t-shirts, joggingbroeken, boxers en mooie basics.

Om de hele collectie te bekijken (en misschien wel wat te bestellen) ga je naar www.samfriday.com of breng een bezoekje aan een van hun winkels in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Rotterdam, Antwerpen of Ibiza! Ik ben in ieder geval om en weet zeker dat er binnenkort wat in mijn kast zal hangen!

5 opmerkingen:

  1. leuk! misschien ook wel wat voor mij aangezien hollister ook altijd mijn favoriet is qua beachy items :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zij hebben ook een mooie winkel in Amsterdam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt leuk! Even de site bekijken zo (:
    Liefs!
    http://anneauty.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb echt al heel veel goeds over Sam Friday en ik ben er zelf nog nooit geweest! Terwijl hij gewoon in Rotterdam zit, voor mij makkelijk te bereiken..

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!