vrijdag, september 20

Dilemma: HardloopschoenenToegegeven, behalve in de sportschool gebeurt het zelden dat ik mijn hardloopschoenen nog aantrek. Ik weet ook wel waar mijn tegenzin vandaan komt: het gebrek aan motivatie. Waar ik anderhalf jaar met plezier gerend heb, wilde het de laatste keren niet lukken zonder pijn, vermoeidheid of perikelen van mijn (blijkbaar) verkeerde eetschema. Daarnaast weet ik dat ik, als ik mezelf eenmaal naar buiten heb weten te sleuren, tien keer beter presteer in de herfst dan in de zomer. In de zomer is het snel te warm, en is het niet warm dan is het wel benauwd. Goed, wat ik probeer te zeggen is: Nu het weer herfst is wil ik weer beginnen met het hardlopen in de buitenlucht - want zeg nu zelf, dat uitzicht dat de loopband je in de sportschool geeft is niet om over naar huis te schrijven. En wat kan een betere motivatie zijn dan vervanging van mijn hardloopklompen? Ik denk één van deze praaltjes van Nike. Links boven de Nike Free 3.0 in een mooi roze kleurtje, links onder zijn eerste Nike Free's (die ik bovendien veel goedkoper dan de nieuwprijs aan zou kunnen schaffen), rechts boven de Nike Free 5.0 en rechts onder de Flyknit Lunar 1+ die ik al bij verschillende (hardloop)blogs voorbij heb zien komen en waar ook nog eens een prachtig jasje bij hoort (het is dat ik al een mooi jasje heb...). Ik denk dat, wanneer ik uiteindelijk schoenen aanschaf, toch voor zwarte Nike Free's ga omdat ik deze zelfs als gewone schoenen kan dragen, maar de andere zijn ook zeker een overweging waard. Welke schoen vinden jullie het mooist?

9 opmerkingen:

 1. Het mooiste vind ik die nikes links onder maar let wel op dat je op nike free schoenen niet echt lange afstanden kunt rennen, 10 K is eigenlijk wel een beetje de MAX. Fliknites daarin tegen zijn een stuk beter ook nog eens voor je voeten maar ook 2 keer zo duur..... Lastig he?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind linksonder ook het tofst! Maar het is natuurlijk het belangrijkste of freeruns wel goed voor jouw voeten zijn, ik heb bijvoorbeeld meer steun nodig, anders krijg ik allemaal pijntjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Linksonder vind ik het mooist!! Alleen voor lange afstanden zijn deze minder geschikt. Een goede zool kan ook zorgen voor extra demping in je schoenen!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de zwart grijze met roze het mooiste, zoals de rest ook al vind haha!
  Ik heb geen verstand in welke het beste bij welke sport passen, maar ik denk dat je ze zowiso eventjes moet proberen om te weten hoe ze zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik ga voor links onder! Heel veel succes met lopen!

  Liefs, Jennifer

  New post: 10x havermout!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi! Ik heb je genomineerd voor de Liebster award. Als je wilt weten wat het inhoud bekijk dan even het artikel op mijn blog! Liefs, Ys

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Linksonder en linksboven vind ik het mooist!

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zit in het zelfde dilemma haha! Ben er ook nog niet uit! Maar ik denk dat ik rechtsonder het mooist vind (:

  Je blog is trouwens super! Je hebt er een nieuwe volger bij <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!