zondag, september 15

Verrassend: Esprit!




Ik vind het altijd leuk om (nieuwe) merken of webshops te leren kennen waar ik enthousiast van kan worden. Zo gebeurde dit al bij Sam Friday, waar ik een tijdje geleden over schreef. Deze week kwam ik erachter dat de oude bekende merken ook een verrassing kunnen zijn! 

Esprit is voor mij een nostalgisch merk, want toen ik en mijn klasgenootjes in groep 8 voor het eerst bij de volwassenen-afdeling mochten kijken, kwamen we vaak met een shirtje van Esprit thuis. Later ontdekte ik echter de H&M en Zara en kwam Esprit bij mij als een ietwat degelijk merk bekend te staan, leuk voor mid-twintigers die het graag op safe spelen qua kleding.

Maar, surprise! Niets van dit bleek zo te zijn toen ik afgelopen week toevallig op de Esprit site terecht kwam. Vooral tussen de jassen kwam ik hele leuke exemplaren tegen (en over mijn liefde voor jasjes ben ik laatst al behoorlijk uitgeweid). Esprit gaat mee met de mode die je ook veel bij andere ketens ziet, maar speelt het wel iets veiliger. Leer, spijker in allerlei kleuren, parka’s maar ook lange, grove jassen die je deze winter veel ziet zijn er te vinden. Ik heb een selectie gemaakt van de jasjes en mantels die ik heel erg mooi vond in de webshop. Qua prijzen variëren ze van €69,99 (het lekker warme vest) tot €189,99 (de mooie blauwe bouclé mantel). Alle jasjes zijn op de Webshop Esprit te vinden. 

Wat het merk nóg leuker maakt is dat Jessica Hart (eerder heel veel te zien geweest in campagnes van H&M) het gezicht is voor de wintercollectie. Op een foto draagt ze een prachtige legergroene parka met teddystof in de capuchon. Op een ander beeld is ze te zien met een hele mooie getailleerde lichtblauwe iewat bouclé-ogende jas. Helaas zijn de jassen nog niet op de site te vinden, maar ik blijf zeker kijken. Misschien kom ik zelfs nog wel een keertje met iets van Esprit thuis!

14 opmerkingen:

  1. ik vind ze ook veel beter geworden.. ik was laatst in hun winkel in de kalverstraat.. ze hebben het echt goed ingericht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh ik vind die 2 boven in de hoeken heel leuk! Ik ga eigenlijk nooit naar de Esprit ;) Denk ook niet dat ik er snel zal slagen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk, mooie jasjes! Ik vind die rechtsonder erg mooi :)

    Liefs
    Antoinet
    www.everydaychic.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit valt me erg mee van Esprit! Normaal ben ik niet zo'n fan van het merk, maar dit ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Esprit weet mij de laatste tijd ook erg te verassen! Die jasjes zijn inderdaad leuk!

    Love,

    Rowan

    Ps: ENTER MY GIVEAWAY FOR A CHANCE TO WIN A PAIR OF INVITO BOOTS WORTH 100 EUROS!
    Bekijk ook eens mijn training/food blog: FITSTERS IN LAW

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat warme vest ziet er echt super leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat verbaasde mij ook toen ik er een half jaar geleden een advertorial over schreef! Ik ben er alleen toch nog steeds niet binnengelopen haha, binnenkort misschien toch maar eens doen..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow dat spijkerjasje is echt supertof! X Anne

    www.fashionanna.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!