zaterdag, november 2

Image Hosted by ImageShack.us

School, werk, sport en mijn hele vriendenkring heb ik in dezelfde plaats. Behalve Groningen, bezoek ik maar één à twee keer per jaar een andere stad, vaak omdat meerdere bezoekjes er gewoon niet van komen. In Dordrecht en Rotterdam was ik dan ook nog nooit geweest, maar eerlijk gezegd viel het me best tegen. Van Rotterdam had ik dit ook wel verwacht: ik had al veel gehoord dat als je niet echt een insider bent je niet zo snel tegen leuke plekjes aanloopt. Leuk winkelen was het wel! Ik kocht twee blousejes bij de Bershka, waar ik anders nooit kom (+puntje voor Rotterdam), een fijne handcrème bij Rituals en een mooie top die ik al eerder had zien hangen maar toen niet had meegenomen. Ik heb me ingehouden, gezien ik een deel mijn ZARA bestelling van een paar week terug nog niet eens gedragen had. Van Dordrecht verwachtte ik dat het een mooie, oude stad was (dat hadden we immers ook gelezen), maar het echte mooie gedeelte bestond maar uit een paar straatjes, jammer! Wel hebben we er heerlijk gegeten, bij centre ville, biefstuk met aardappeltjes en salade, simpel, maar altijd lekker!

14 opmerkingen:

 1. Ik ben zelf ook niet zo weg van Rotterdam. Maar je moet indd echt de plekjes kennen.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rotterdam vind ik ook wel een redelijk leuke stad om te shoppen. Toch gaat mn voorkeur uit naar Amsterdam, Utrecht of mijn eigen stadje Almere :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmm, ziet er lekker uit! Voor mij is het al vrij lang geleden dat ik in Rotterdam ben geweest (woon zelf in Groningen). Lijkt me wel leuk om weer eens naar toe te gaan :)

  Liefs
  Antoinet www.everydaychic.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er erg lekker uit! Ik vind Rotterdam een super leuke winkelstad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Anne! Bedankt voor je berichtje op mijn blog :) Ik woon sinds kort in Rotterdam, en moet ook nog echt wennen! Maar winkelen is er inderdaad niet verkeerd ;) Leuke blog heb je!! Fijne zondag, xx Marle

  www.dutchfashiongirl.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm, het eten ziet er heerlijk uit. Ik ben nog nooit in Dordrecht geweest, jammer dat het dan toch minder is dan je hoopt. Rotterdam vind ik ook wel ok om te shoppen, al is het maar omdat er veel grote winkels zitten die je verder niet overal vindt. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mmm ziet er zoo heerlijk uit! Alleen was het nog lekkerder geweest met frietjes denk ik! Maar natuurlijk wel gezonder met de aardappelen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In beide steden kom ik eigenlijk heel weinig. Rotterdam wel vaker dan Dordrecht. Ik ben tot nu toe nog niet zo'n groot fan van Rotterdam, maar ik hoor er wel steeds vaker goede verhalen over. Dat je er goed kan shoppen heb ik al wel ontdekt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rotterdam vind ik zelf ook niet echt geweldig, ook het winkelcentrum vind ik weinig gezelligs. Ik raad je aan om naar Maastricht te gaan, prachtig winkelcentrum en een gezellig sfeertje. En qua winkels hebben ze er (bijna) alles! Ik ga er vrijdag naartoe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het eten ziet er heel lekker uit! Ik houd ook niet van Rotterdam trekt mij ook niet zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben een echte Rotterdammer en het is inderdaad zo dat als je de stad niet kent je niet snel het echte rotterdam zal zien. Er is zoveel meer dan de koopgoot, en de lijnbaan. Als je ooit nog eens terug komt moet je maar naar de witte de with gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Rotterdam vind ik inderdaad ook niet echt leuk, erg ongezellig… Maar je hebt wel een hele leuke blog!! :)
  el-eventh.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!