woensdag, december 4

Wish: wintersport

Image Hosted by ImageShack.us

Na een jaartje over te hebben geslagen verheug ik me er maar wát op dat we op wintersport gaan. De film Chalet Girl helpt me altijd heel erg om in de stemming te komen, maar nu de temperaturen sowieso al wat kouder worden vind ik het ook heerlijk om het internet af te struinen naar potentieel nieuw wintersport materiaal waar ik me weer een weekje lekker dik mee in kan pakken met het bijkomende pluspuntje dat het er ook nog eens heel gaaf uitziet.

- Ik ben gek op mutsen met bolletjes. Ik heb al een zwart en een beige exemplaar, maar deze van Ginatricot vind ik zo leuk dat dat nog wel eens nummer 3 kan gaan worden.
- Dit jack van Superdry is niet echt een wintersportjas, maar heeft wel (bijna) alles waar een wintersportjas aan moet voldoen. Daarnaast is hij warm maar lijk je er geen Michelin-mannetje in én is hij getailleerd, waardoor ik hem ook hier in Nederland gewoon met koud weer zou kunnen dragen. Win-win!
- Mijn skibril is zeker niet aan vervanging toe, maar deze van Sinner vind ik toch wel heel mooi. Ik geloof dat hij heel mooi staat met de jas (zwart-wit) en mijn helm (zwart).
- In mijn kast liggen al een zwarte en een witte skibroek (die ook beide weer bij de jas passen, zie je wel hoe multifunctioneel die jas is), maar wat ik zo mooi vind aan deze is dat hij, net zoals de jas, niet zo breed en dik is.
- Handschoenen van Schöffel, ook weer zo perfect bij die jas. 
- Ik weet niet wat het is met deze bril van Ray-Ban, maar ik vind dit al jaren een van de gaafste, zo niet de gaafste, monturen van het merk. Waarom ik hem niet kocht? Ik heb een heel klein gezicht, waardoor het vaak eerder bril-met-Anne is dan Anne-met-bril, aviator achtige brillen kan ik daardoor vaak niet hebben. Neemt niet weg dat ik hem prachtig vind en hij ook super stoer is voor een wintersport vakantie, aan de heiße choco in het zonnetje. 



9 opmerkingen:

  1. Leuke wintersport artikelen ! x www.sistersandsisters.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zoveel zin om op wintersport te gaan en dit artikel zorgt daar alleen maar meer voor haha. Mooie spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat je op wintersport gaat. Ik ben al jaren niet geweest en mis het eigenlijk best wel !

    http://www.fashion-hooked.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh leuk zeg wintersport! Ik ben zo slecht in wintersporten, maar de sfeer vind ik altijd zo heerlijk!
    With love,

    Joy

    | justlikesushi.com |

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk artikel zeg! Die muts lijkt me echt heerlijk :) Ik ben zelf nog nooit op wintersport geweest en op de één of andere manier heb ik ook het idee dat het echt niets voor mij is haha! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuke spulletjes staan op je wishlist. <3

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!