dinsdag, januari 21

Sacha favorieten

Schoenen van de Sacha zijn altijd al favorieten van me geweest. Hoewel er vaak genoeg nogal bijzondere exemplaren bij staan, springen ze daarnaast ook heel goed in op de trends en hebben ze fijne prijzen. Ik ben al een tijdje op zoek naar mooie, niet al te dure, zwarte laarsjes en keek daarom rond, maar zag behalve zwarte laarsjes nog veel meer moois. Daarom: mijn favorieten!

1 Mesh enkellaarsjes €89,95 - Hoewel ik mezelf er nooit op zie lopen vind ik ze wel héél erg mooi.
2 Cognac cowboylaarsjes 99,95 - Heel simpel, maar daarom ook zo leuk, en daarnaast ben ik gek op cognac
3 Geweldige Isabel Marant look-a-likes €99,95 - Als ik op dit moment (en dat is de aanvang van de winter) schoenen mocht uitkiezen zou ik zonder enige twijfel deze bestellen. Héél erg afgekeken van Isabel Marant, maar ik betaal er liever deze prijs voor dan een paar honderd euro. Heerlijk warm en ik vind ze echt helemaal geweldig (looks met de Isabel Marant versie hier en hier)
4 Cut out boots €99,95 - Ik heb heel lang op het punt gestaan deze aan te schaffen, maar ben er toch maar vanaf gestapt omdat ik laarsjes ook wil kunnen dragen als de temperaturen onder nul dreigen te gaan én omdat ik bang was dat ze te trendgevoelig waren. Ik vind ze op het moment echter nog steeds geweldig.
5 Chelsea laarsjes met slangenprint €89,95 - Chelsea boots vind ik sowieso heel erg leuk, met zo'n slangenprintje worden ze alleen maar leuker!
6 Simpele zwarte laarsjes €99,95 - Of ik deze zou kopen weet ik niet helemaal, want mijn moeder heeft laarsjes die hier heel erg op lijken en die draag ik zo nu en dan. Neemt niet weg dat ze overal bijpassen (zoals jurkjes waar onmogelijk schoenen zonder hak bij te vinden zijn) en de simpelheid ze heel mooi maakt. 


11 opmerkingen:

 1. Ik wil ook al vet lang cut out boots. Precies om dezelfde reden als jij heb ik ze toch nog niet aangeschaft, maar wil ze ook nog steeds haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nummer 4 vind ik ook zó mooi. Denk erover om de meer budget variant van H&M te bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaahh, die eerste zijn zo mooi, ik draag alleen nooit hakken..haha. Ik vind de cutout boots en chelsea boots ook geweldig leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omg..ik vind die cut out boots ook zo gaaf! Zit er al een hele tijd mee in mijn hoofd. Ik wil ze nog wel graag kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wauw, die Isabel Marant look a likes, ik heb mijn hart verloren vrees ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de eerst echt prachtig!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!