vrijdag, februari 7

Fit update #8: 4 weken plan update 3: eetdagboek!

De eerste week ging het zo goed. Hoewel het niet per se mijn doel is om (veel) af te vallen is het altijd leuk om te zien dat je goed bezig bent: in de eerste week verloor ik 1.5 kilo. Toen ik voor de tweede keer op de weegschaal ging staan was ik minder blij: bijna alles zat er weer aan. Ergens hoop ik natuurlijk dat het spieren zijn, maar voor twee weken tijd lijkt me dat idee iets te optimistisch.
Maar goed, het leek me leuk om een paar dagen uit mijn eetdagboek van week 1 met jullie te delen. Ik hou van eten en heb ook veel eten nodig, zeker op de dagen dat ik sport, merk ik nu. De tussendoortjes 's middags vind ik nog steeds het allermoeilijkst, zoals je ziet eet ik op dat moment vaak ook veel, maar wel over de middag verspreid. Zolang het maar gezond is en het geen gigantische hoeveelheden betreft, mag het allemaal met mijn sportschema.

mijn excuses voor de slechte kwaliteit van de afbeeldingen van het eetdagboek; ik heb geen idee hoe het komt

2 opmerkingen:

  1. Wat goed zeg 1,5 kilo! Uiteindelijk maakt de hoeveelheid kilo's dat je kwijtraakt niet uit, het gaat er om dat je je beter voelt en blijer met je lichaam bent. ;-) X

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!