donderdag, maart 6

Favorieten: ZARA

 photo image_zpsd47b61e4.jpg photo image_zps019cc008.jpg

ZARA, you stole my heart again. Allereerst spotte ik geweldige leren slip-ons met panterprint al op Instagram, toen ik de collectie op de site ging bekijken maakte mijn hart nog veel meer sprongetjes. De ZARA collectie van dit seizoen is licht en simpel: precies waar ik blij van word.
  • Tuinbroek: Ik weet nog hoe ik de dingen vroeger verafschuwden, nu kan ik alleen maar denken aan eentje van een mooie kleur spijker met een wit, los vallende linnen top eronder.
  • Simplicity: Dit shirt zegt waar hij voor staat.
  • Slip-ons: Hoewel ze hier meer naar roze neigen, zijn ze beige-kleurig met bruine accenten. Ik. Wil!!
  • Het perfecte (nep) leren jack: Hoe lang ik al niet op zoek ben naar een leren jack dat hierop lijkt: twee jaar geleden had ZARA hem in de collectie en vervolgens leek iets vergelijkbaars voor een redelijke prijs onvindbaar. ZARA Trf komt nu met een soortgelijk jack, maar dan nep leer - fijner voor de portemonnee, bijna net zo mooi en daarom heel erg welkom in mijn kledingkast.
  • Licht bomberjack: De kleuren van dit jack vind ik zo mooi bij elkaar staan dat ik het alleen daarom al wil, het gegeven dat het een ietwat wijdvallend bomberjack is laat me alleen maar meer craven ;)
  • Wit met oranje: Geen idee waarom, maar dit was één van de kledingstukken die me uit de nieuwe collectie meteen opviel. Ook weer: simpel, niet te strak, licht. Mooi!


10 opmerkingen:

  1. De tuinbroek vind ik ook zo gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten ! Heb zelf ook laatst een favorieten post over zara gedaan. Zie steeds meer leuke dingen in deze winkel en ook de Mango scoort de laatste tijd goed bij mij !x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat bomberjack wil ik ook erg graag hebben!! Maar wat eigenlijk niet?! ALLES.

    http://www.fashion-hooked.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hou van Zara! De slip ons heb ik een paar dagen geleden bij de H&M gehaald, precies hetzelfde alleen de zool is anders en bij Zara zijn ze 50 euro duurder. XO's

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik herken je tuinbroekenliefde, haha. Ik heb een zwarte van Sheinside op het oog, en dat terwijl ik ze vroeger echt afschuwelijk vond!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Alles is mooi, maar ik vind die slip-ons echt geweldig! En het simplicity shirt ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zara blijft een van mijn favoriete winkel, ook is altijd zo mooi afgewerkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke favoriete!! Vind het simplicity shirt het leukst! Jammer dat je er geen linkjes heb bijgeplaatst want ik ben zelf heel slecht in zoeken op de zara site!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind het grijs/witte jasje erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!