maandag, juni 30

Diary: Week 26

 photo Onlangsbijgewerkt59_zps91cf3fab.jpg

Ik weet nog dat ik dacht: 3 maanden vakantie, zeeën van tijd. Inmiddels is er al dik een maand voorbij en is het moment aangekomen waarop ik mezelf afvraag waar de tijd in godsnaam is gebleven. Mijn zusjes hebben ook vakantie - dus het huis is in een keer een stuk voller overdag - en over 3 weken zit ik als het goed is al in Italië. Desondanks heb ik nog steeds niet op het strand gelegen - wordt ook wel eens tijd, vind ik. 

Maandag had ik een matching dag in Groningen voor de studie die ik ging doen. Ik had al heel veel zin om te gaan studeren, maar nu nog meer. Er waren gezellige mensen, aardige leraren en weer heb ik bevestiging gekregen dat de studie communicatie- en informatiewetenschappen helemaal mijn ding is. Ik geniet van de vakantie, maar ik denk dat ik aan het eind van augustus wel heel veel zin ga hebben om te beginnen! 

Dinsdag was ik ontzettend lui. Ik wilde van alles doen, maar het kwam er gewoon niet uit. Uiteindelijk heb ik er maar gewoon aan toegegeven en heb ik de middag grotendeels in bed doorgebracht. 's Avonds had ik wel gewoon training, dus ik ben toch nog even actief geweest.
Woensdag is de laatste tijd een extra werkdag voor mij geworden, ik stond dus van 9 tot 6 in de winkel. Die avond vond de diploma uitreiking voor de havo leerlingen van mijn school plaats, waar een van mijn beste vriendinnen tussen zat - daar ging ik dus even naartoe. 

Mijn coach had op de training dinsdag gevraagd of ik donderdag wilde helpen met een hockeyclinic aan kinderen uit klas 2, en hoewel het regende was het heel erg leuk om te doen! Ik bracht twee uurtjes door op het hockeyveld, werd thuis weer heel erg lui maar kon mezelf oplappen om 's middags even naar de sportschool te gaan om mijn schema weer een keertje te doen. Dat heb ik gemerkt! Omdat ik de laatste tijd weinig heb gesport (in de sportschool althans) ben ik aardig in gewichten achteruit gegaan en ook van spierpijn had ik meer last dan anders. 's Avonds had ik mijn eigen diploma uitreiking, de avond zelf was gezellig maar héél lang - uiteindelijk zijn we nog met een groot deel van VWO 6 naar de kroeg geweest en daar begon de gezelligheid pas echt..

.. Wat er misschien voor zorgde dat ik me vrijdag een beetje versliep. Vrijdagochtend vond er een tweede hockeyclinic plaats maar dan voor de leerlingen van de eerste klas. Ik had mijn wekker om 8 uur gezet maar werd om 10 over 9 wakker - ik moest half 10 aanwezig zijn en mijn wekker was niet afgegaan! Hoe ik het heb gedaan weet ik niet, maar precies om half 10 stond ik op het veld. Kan ik de volgende keer mijn wekker ook wel later zetten ;). 's Middags werkte ik, de avond bracht ik door op het hockeyveld en de bank. Zaterdag weer het zelfde liedje als altijd - een dagje werken en 's avonds gaf een vriendin een feestje omdat ze voor haar opleiding was geslaagd.

Zondag bestond voor mij uit heeeel lang in bed liggen (want dat was alweer een tijdje geleden), hardlopen en niets doen. Voetbal keek ik voor het eerst in een kroeg - zaterdag gaan we weer, dat zegt genoeg toch? 

Deze week bestaat uit heel veel werken - want dat is ook waar een lange zomervakantie goed voor kan zijn!

1 opmerking:

  1. Klinkt als een leuke, maar drukke week! Ik weet ook niet waar de tijd blijft, zo'n zomervakantie is echt zo voorbij... Wat grappig dat je die studie gaat doen, daar heb ik ook nog naar gekeken in Groningen, haha! X

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!