zaterdag, juli 21

Zomer 2012: Zeilkamp!

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Al een aantal jaar leek het me geweldig om te leren zeilen. Het plan werd niet doorgezet omdat ik in mijn vriendengroep de enige bleek te zijn met dat idee. Het scenario van zon, water, zon, hele dagen varen en een hoop gezelligheid ging echter niet uit mijn hoofd, en toen begin dit jaar het onderwerp zeilen aan de orde kwam in de klas, bleek ik een klasgenootje te hebben met precies hetzelfde probleem. We twijfelden niet lang en binnen de kortste keren was ons weekje geboekt. Afgelopen week was het dan zover en het was bijna te leuk om waard te zijn!

Echter was een enorm vervelende factor deze week: het weer. Drie keer kwamen we van top tot teen doorweekt aan nadat we met windkracht zes over de Friese golven waren gescheurd. Meezingend met Feel The Love, Gas Op Die Lollie, The Pursuit Of Happiness en verschillende door ons bewerkte versies van Call Me Maybe probeerden we al het vallende water een beetje te vergeten. Een (hopelijk) warme douche en drie gangen maaltijd later werd het tijd voor het avondprogramma, dat elke avond gezelliger werd. De ochtendjes met zon maakten veel goed: Ooit gedacht dat je van drie ochtendjes half zon/half bewolkt bruin zou kunnen worden?

De eerste zeildiploma is in de pocket, ik heb superveel nieuwe mensen leren kennen en het begin van een flink spaarplan voor een weekje volgend jaar en het nazomerzeilfeest (onder het mom van hereniging met alle leuke mensen, het zeilen en natuurlijk een flink feest) aankomende september is ondertussen zelfs al under construction. Het zeilweekje op de Morra was zeker geslaagd!

2 opmerkingen:

  1. Lijkt me inderdaad tof om te kunnen zeilen! En wat een leuke foto van je :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mij heb je het heel erg naar je zin gehad met Marle:) Het lijkt me wel heel gaaf, maar ik ben er niet sportief genoeg voor(A) Wel ontzettend gaaf dat je dat hebt gedaan! x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!