donderdag, juni 27

5 minutesVakantie! Althans, ik vind dat ik het zo mag noemen. Ik hoef nog maar twee uurtjes op school te zijn voordat ik mijn VWO 5 succesvol heb afgesloten. Het is even héél spannend geweest (dat veroorzaakte, samen met een weekje Londen, de stilte van de afgelopen weken), maar uiteindelijk ben ik zonder onvoldoendes over naar mijn examenjaar. Inmiddels geniet ik al een week van de vrijheid om te sporten wanneer ik wil, in bed te liggen zo lang als ik wil en Gossip Girl te kijken zo veel als ik wil. Kijkend naar het weer is het dan misschien geen zomervakantie te noemen, maar als ik de weersvoorspellingen mag geloven wordt het in de week dat ik met vriendinnen naar Terschelling ga prachtweer. Zon, bikini's, strand! Ik kijk er nu al naar uit. Maar voor nu geniet ik eerst nog even van mijn favoriete filmpje dat bij mij het ultieme zomervakantie-vrijheid-blijheid gevoel oproept en kijk ik uit naar het hockeytoernooi die dit weekend plaatsvind.

2 opmerkingen:

  1. Jaaa dat filmpje is zo fijn! En mooi dat alles is gelukt, geniet van je vrijheid en alle leuke dingen op je planning!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met dat filmpje krijg ik alleen nog maar meer zin in de zomer! Supergoed dat je over bent Anne:) Geniet van je vakantie! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!