maandag, september 23

Instagram: Afgelopen week #2

Tot mijn verbazing heb ik de afgelopen week weer zoveel foto's op Instagram geplaatst dat ik er een post mee kon vullen. Er vielen zeven lesuren uit vorige week, wat zorgde voor korte schooldagen. Hierdoor had ik wat vaker dan gepland rijles, sprak ik 's avonds een keer af met hockeyvriendinnen en probeerde ik mijn nieuwe sportschoolschema uit. In het weekend was het echter weer heel erg druk (maar wel leuk druk): vrijdagavond een feestje, zaterdagochtend weer vroeg op voor een speedy tripje naar Groningen, werken, weer een verjaardag en zondag was het tijd voor een wedstrijd en huiswerk. Gevolg: het gevoel dat het weekend 3x zo snel voorbij ging als normaal.

Image Hosted by ImageShack.us

De nieuwe Vogue kwam binnen en fijn genoeg vond ik tijd om er even in te kijken. Gelezen heb ik hem nog steeds niet (net zoals de vorige drie nummers..), maar de combinatie van een kop thee, een joggingbroek en de Vogue vind ik nog steeds één waar ik heel erg van kan genieten.

  Image Hosted by ImageShack.us

Mijn moeder werd vorige week 50 wat zorgde voor heel wat voorbereidingen en de nodige stress. Ik gaf haar deze twee kaarsenhouders, toen we zondagavond lekker op de bank konden ploffen heb ik ze ook maar meteen aangestoken!

  Image Hosted by ImageShack.us

Deze foto van mijn vriend en mij komt van een bruiloft van afgelopen juli. Ik wilde de foto eerst zo snel mogelijk weg hebben, maar vind hem stiekem toch ook wel heel erg leuk.

\    Image Hosted by ImageShack.us

Vorige week maandag moest ik weer voor mezelf koken, en zoals ik de vorige keer al vertelde; dat vind ik heerlijk. Dit keer at ik groentensoep van oma (jum!), quinoa, tomaatjes en paprika en zalm.

  Image Hosted by ImageShack.us

Ik had nogal wat dipjes afgelopen week, maar toen ik deze afbeelding ergens vond op een blog was ik gelijk een stukje vrolijker!

  Image Hosted by ImageShack.us

Het favoriete hoekje in mijn kamer..

  Image Hosted by ImageShack.us

Gezien ik mijn eerste schema twaalf weken had volbracht was het tijd voor een nieuwe: Weg met de apparaten, hallo losse gewichten! Ik vond het heel zwaar, want mijn cardioblokken (crosstrainer, roeien, intervaltraining) zijn een stuk zwaarder gemaakt, maar toen ik het schema voor het eerst af had gemaakt voelde dit toch wel heel erg goed. Daarnaast is er een stukje motivatie bijgekomen: mijn oude schema heeft voor een daling van 0,5 procent van mijn vetpercentage gezorgd. Miniscuul, maar gezien de zomervakantie ertussen zat (= heel veel eten, weinig sporten) kon ik niet blijer zijn.

Image Hosted by ImageShack.us

En... de reden van het snelle winkeltripje naar Groningen van zaterdagochtend: Mijn Shabbies! Ik zal er nog een post aan wijden, maar ik wilde ze al zo lang.. en nu zijn ze eindelijk binnen!

Wil je me volgen op Instagram? Volg @anneevanderwal


7 opmerkingen:

 1. Lijkt me dat je een super leuke week achter de rug hebt! Mooie laarsjes ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je resultaat ziet van je workouts! :) En die foto van jou en je vriend is echt heel schattig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die foto van jou en je vriend is onwijs leuk! Gelukkig zie je dat achteraf toch zelf ook in ;)

  Love,

  Rowan

  Ps: ENTER MY GIVEAWAY FOR A CHANCE TO WIN A PAIR OF INVITO BOOTS WORTH 100 EUROS! TODAY IS YOUR VERY LAST DAY!
  Bekijk ook eens mijn training/food blog: FITSTERS IN LAW

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en jaloers op je Shabbies, ik wil ze ooook! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's, wat een mooie laarsjes trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post! En cute foto van jou en je vriend!
  With love,

  Joy
  n e w b l o g | justlikesushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Die foto van jou en je vriend is heel lief :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!