donderdag, september 12

Nieuw: Sjaal van Pieces

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Het vinden van een mooie sjaal vind ik elke winter weer een onmogelijke opdracht. Ik wil dat hij mooi bij mijn jas past, dat hij óók binnen te dragen is bij een leuke blazer of dat hij een shirtje kan opleuken, als alternatief voor een ketting. En afgelopen zaterdag liep ik er dan zo tegenaan. Daar hing hij, in de etalage van de Vila in Groningen. Ik heb even getwijfeld, want ik heb mezelf op een no buy gezet in verband met de kapotte telefoon, maar heb hem toch maar meegenomen omdat ik mezelf kon overtuigen dat ik deze winter echt geen mooiere sjaal meer tegen zou komen (en zeker niet voor twintig euro). De stof is fijn, hij is warm, niet té dik en de zwart/grijze scheiding zorgt voor een heel leuk effect als je de sjaal om hebt. Voor nu zijn het nog even detailfoto's, maar als ik hem ga gebruiken zal ik zorgen voor beter beeld. Voor nu hangt hij nog lekker om mijn nek in combinatie met vest en joggingbroek. 

10 opmerkingen:

 1. Ik weet precies wat je bedoelt! De perfect sjaal vinden is moeilijk! Ik ben benieuwd naar full pics! De details zijn in ieder geval mooi!

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog www.redreidinghood.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het probleem, elk jaar koop ik een andere sjaal en dan is 't hem net niet. Ga er dit jaar eentje bestellen via http://brrr.nl/
  Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie detail foto's! Ik ben inderdaad ook benieuwd naar de full pics. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook een full picture zien!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ach ja hoevaak loop je tegen zo'n mooie shawl op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh mooi stofje! (: ziet er comfy uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er fijn uit! Mooi kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!