maandag, december 2

Instagram: Afgelopen weken


Zoals ik in mijn vorige Instagram post al voorspelde, ben ik sinds ik mijn nieuwe telefoon heb een stuk actiever! Zo moet het vast lukken om elke twee weken een (kleine) update online te zetten. Bovenstaande foto's zijn van de afgelopen twee weken, die weer een chaos waren: ik was (nog steeds) niet lekker, moest wel naar school door toetsen en dergelijke en had ook veel andere dingen te doen (zoals werken), daarnaast waren er ook hele leuke dingen!

Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via @anneevanderwal

1 Deze foto is gemaakt vanuit een lokaal op school. Het gebouw van mijn school is heel oud (en mooi), maar de wijk waar hij in staat, staat ook helemaal vol met bomen, een typisch herfstsfeertje! 2 Van herfst over naar 'winter', want wat was het opeens koud! Vorige week donderdag besloot ik daarom maar ook dat het tijd was voor mijn nieuwe bolletjesmuts en lippenstift (zie deze post). Sindsdien is er ook eigenlijk geen dag voorbij gegaan dat ik, al dan niet voor de zekerheid, mijn handschoenen niet heb aangetrokken. 3 Ik ben absoluut geen herfst/winter-hater. Koud weer betekent voor mij (naast regen en donkerte) ook dat ik al mijn warme kleren weer aan mag trekken. Zo op de zondagochtend: Mijn heerlijke lange Hunkemöller sloffen en badjas (niet op de foto) en lange pyjamabroek. Kopje thee erbij en mijn zondagochtend is compleet! 4 Afgelopen week was ik de maandag en dinsdag vrij, hoewel ik genoeg te doen had was ik er echt even aan toe! Zo ging ik maandag weer eens voor een lange sessie naar de sportschool, mét mijn nieuwe schoenen. Heerlijk, het was echt een tijd geleden! 5 Ook leuk van de maandag: Het concert van Tom Odell! Hij kwam in de Oosterpoort in Groningen en was zó goed! Vinden jullie het leuk om er nog wat meer over te lezen? 6 Op Marieke haar blog heb ik een paar weken terug een pakket van Rituals gewonnen, ik ben er zo blij mee! Ook voor dit pakket geldt: willen jullie hier wat over lezen? 7 Afgelopen zaterdag draaide ik voor het laatst kassa bij de Jumbo, waar ik drie jaar heb gewerkt. Heel raar, maar ik ben anderhalve maand terug al met een nieuw baantje begonnen, en ben blij dat ik niet meer heen en weer hoef te rennen. 8 Zondag was onze laatste wedstrijd op het veld, fijn, ergens, want het is veel te koud in een rokje en polo. Van het zaalseizoen ben ik niet zo'n fan, maar het is fijn om nog even wat te kunnen hockeyen in de winter. Na de wedstrijd zijn we als afsluiter met een deel van het team gaan eten bij de MacDonalds, ik kom er nooit, maar als ik er kom is het ook echt genieten, haha. 

16 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Ik zou best wat willen lezen over je Rituals pakket! Vind het zelf altijd erg fijne producten :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, ik zou graag wat lezen over 't concert!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Tom Odell is goed, heb hem gezien op een festival. De 2e foto is een mooie foto van jou, die lippenstift staat je super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat sta je mooi op die tweede foto, die muts staat je goed! :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, ik kom ook zelden bij de Mac, maar zo heel af en toe loop ik er eens binnen voor een McFlurry ;) Die met kitkat is echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's ! en veel plezier met je rituals pakket ! x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!