maandag, december 30

Instagram: Afgelopen weken


De afgelopen twee weken waren vrij hectisch en emotioneel, maar er moest eerst ook nog gewoon aan school worden gewerkt. Ik leerde me suf voor de laatste toetsen voor de vakantie, maar toen ik eenmaal vrij was ging de knop om - althans, voor zo ver het kan, want ik werk veel en over twee weken begint de SE week. Daarnaast zijn er gelukkig nog genoeg leuke dingen om te doen: kerst en oud & nieuw natuurlijk, maar ook bioscoopavondjes, avonden uit met vriendinnen (want dat had ik al drie maanden lang niet meer gedaan) en ochtenden in badjas met een kop thee voor de tv.


Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account @anneevanderwal


1 Ik had mezelf beloofd om voor de vakantie een nieuw seizoen Gossip Girl te kopen. Het is de enige serie die ik al meerdere keren heb gezien en blíjf kijken, dus wil ik hem graag compleet op dvd hebben. Eens in de zoveel tijd koop ik er een, ik ben nu op de helft! 2 De laatste loodjes voor de vakantie.. en wel een boektoets over Pride & Prejudice - ik vond het helemaal niet erg, ik heb genoten van de mini-serie met Colin Firth 3 Uitslapen na een nachtje uit! Ik werd pas om half 1 wakker, maar had daarvoor dan ook in twee dagen bijna 20 uur gewerkt. 4 In mijn kerstpakket zat een cakemix, kerstboom cakevormpjes en versieringen. Ik verveelde me, en besloot uiteindelijk dus maar om kerstboom cakejes te maken 5 Avondje uit met vriendinnen 6 Ik kreeg pas echt zin in kerst toen de kerstversieringen in huis werden opgehangen! 7 Op tweede kerstdag besloot ik mijn hardloopschoenen maar eens af te stoffen. Ik liep een heel langzaam en kort rondje, maar het is weer een begin! 8 Kerst is naast veel eten en familie bezoekjes ook tijd om rust te nemen, en zo bleef ik de ochtend lekker in mijn bed liggen!3 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Jammer dat de kerstverlichting alweer bijna weggehaald wordt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Balen dat je het zo druk heb met school (heb ik ook), maar dan geniet je wel extra van de leuke dingen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke foto's! een fijn 2014 gewenst :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!