dinsdag, januari 28

MUA undressed


Al een paar maanden twijfelde ik er iedere keer weer aan om een Urban Decay Naked Palette aan te schaffen. Feit is alleen dat ik nauwelijks ervaring had met make-up (soms een likje foundation hier, een laagje mascara daar en voor een feestje misschien iets extra's als een blush of een klein beetje oogschaduw) en dat ik het daarom wel erg zonde vond om gelijk zo'n duur palette aan te schaffen. Toen ik me wat meer ging verdiepen in de beautyblogs ontdekte ik dat de Undressed palettes van MUA perfecte dupes zijn maar véél minder kosten. Ik heb zowel Undressed als Undressed me Too besteld, en hoewel vooral de pigmentatie van de matte tinten tegenvalt, vind ik het heel erg leuk om er mee te experimenteren.


De kleuren die in het palette zitten vind ik heel erg mooi: er zitten hele mooie lichte kleuren in, maar ook donkere. Daarnaast zijn ook zowel de koele als warme tinten vertegenwoordigd.Qua pigment is mijn oordeel verdeeld. De tweede rij van de kleuren heeft prachtige pigmentatie (vooral de derde kleur vind ik heel erg mooi!), maar van de eerste rij is zowel de derde als vijfde en zesde kleur bijna niet te zien. Wel vind ik de kleuren van de bovenste rij die het dan wel weer heel erg mooi doen prachtig als highlighter: vooral de eerste heb ik al vaak gebruikt. 

Ik vind het heel fijn om met dit palette wat te experimenteren, het kostte me €5 en je kunt er absoluut wat mee. Daarnaast is het wel zo dat de pigmentatie niet overal zo fantastisch is en dat de textuur ietwat korrelig is. Maar ach, leuk voor nu om vanalles mee te proberen, en misschien komt dat echte Urban Decay Naked palette er ook nog wel.

10 opmerkingen:

 1. Ziet er heel mooi uit, ondanks de niet altijd even goede pigmentatie!

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor 5 euro lijkt me het toch een fijn palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen jammer van de pigmentatie vd bovenste rij maar voor de rest heel erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er erg goed uit, en voor 5 euro kun je er indd mooi mee experimenteren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het voor de prijs echt een super mooi pallette en de kleurtjes vind ik heel mooi!! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow de kwaliteit is best nog wel goed! Mooie kleuren ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, deze is inderdaad net zo mooi als de Urban palette! En ook nog eens een prima prijsje om mee te expirimenteren. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!