woensdag, februari 26

MUA Undress Me TooToen ik las dat de MUA Undressed palettes fijne dupes waren van de Naked palettes kon ik het natuurlijk niet laten om zowel het Undressed als het Undress Me Too palette aan te schaffen. Over het Undressed palette vertelde ik laatst al, maar het palette waar ik stiekem wat enthousiaster over ben is het Undress Me Too palette.
Toen ik het palette aan mijn moeder liet zien was het eerste dat ze zei 'maar dat zijn toch allemaal bijna dezelfde kleuren?' ik moest wel een beetje lachen, want om heel eerlijk te zijn dacht ik dat ook wel over een paar kleuren als ik ze in het doosje zie (devotion en corrupt bijvoorbeeld), maar op de swatches is dat absoluut niet zo.Van de bovenste rij vind ik shy een hele mooie highlighter, al komt hij op de swatch niet helemaal tot zijn recht. Op het oog lijkt de kleur echt 'op te lichten'. Voor een matte kleur vind ik, zeker vergeleken met het Undressed palette, lavish een heel fijn pigment hebben. Devotion lijkt hier trouwens bijna geen kleur af te geven, maar ik denk dat dit aan mijn huidskleur ligt: hij is namelijk erg mooi, als een gouden glansje. Van de onderste kleuren heb ik exposed, reveal en wink al heel erg veel gebruikt. Vooral reveal vind ik echt prachtig, al vind ik de kleur een beetje moeilijk te beschrijven. Het doet me een beetje denken aan een combinatie tussen zand en zilver. Zoals te zien op de foto is het pigment van de oogschaduws heel mooi, alleen de zwarte geeft niet altijd even effen af. Ik vind het trouwens wel heel fijn dat deze erin zit, ik gebruik hem veel als ik mijn ogen wat donkerder op wil maken voor een feestje. Ook is op deze foto wat duidelijker te zien dat de textuur van de oogschaduws wel wat korrelig is, er valt vrij veel af als je het aanbrengt - zonde van het product.

Een vergelijking met het Naked 2 palette kan ik niet maken, want deze heb ik niet, wel weet ik dat ik dit palette voor een prijs van €5 erg fijn vind. De kleuren zijn mooi, de pigmentatie is goed en gezien de prijs neem ik de korreligheid van de textuur maar voor lief. Ik blijf dit palette gebruiken en misschien komt dan ooit de dag dat ik toch het Naked 2 palette aanschaf.

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!