woensdag, februari 5

No buy february


Dat ik een materialist ben en van mooie dingen hou hoeft niemand mij meer te vertellen - inmiddels heb ik die zelfkennis. Maar toen mijn moeder begon te zuchten bij het zoveelste pakketje dat voor mij in een korte tijd werd afgeleverd werd het voor mij ook wel duidelijk dat ik maar beter mijn geld een maandje kon laten waar het binnenkomt, op mijn rekening. En niet zonder doel, want in deze maand wil ik meer geld opzij zetten dan anders én ik mag bovendien van mezelf een mooie leren tas aanschaffen (als verlaat verjaardagscadeau). Waarom februari? Omdat dat nu eenmaal makkelijk is gezien ik ruim een week op wintersport ga en daardoor al nauwelijks mogelijkheid heb om iets uit te geven. Daarnaast is februari zo'n maand waarin niet veel gebeurd qua verjaardagen en grote feesten, zodat het iets makkelijker is om het geld in mijn portemonnee te houden. Zo nu en dan een of twee euro voor een drankje of wat eten is toegestaan, ik weet dat ik het anders nooit ga redden. Maar voor de rest: de portemonnee blijft dicht. Aan het eind van de maand praat ik jullie bij! Wie doet er mee?

12 opmerkingen:

 1. Heel goed idee, ik doe mee. Ik wou dit nog doen en ik was helemaal vergeten dat het al een nieuwe maand was, lekker niks kopen! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn portemonnee blijft voorlopig ook dicht, ik wil graag nieuwe nikes kopen en heb alweer wat leuke dingen in de winkel zien hangen. Hihi. Sterk blijven ;-) X

  http://www.thatcitychic.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahah wat gaan er veel een no-buy maand doen! Ik denk niet dat ik het kan! Veel succes!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou eigenlijk ook een no-buy-maand moeten doen, maar ik weet nu al dat die gaat mislukken haha... Ik hoop dat het jou wel lukt, veel succes! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei mij niet gezien haha, ben net terug op kamers dus dat gaat me echt niet lukken :p Heel veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh het is zo erg. Ik zie altijd op de verkeerde momenten zoveel leuke spulletjes, maar ik doe mee! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het de afgelopen twee jaar ook in Februari gedaan en het beviel echt goed. Dit jaar gaat het wat moeilijker worden maar qua kleding en schoenen let ik wel even op! Naderhand ben je echt blij met het geld dat je uitgespaard hebt en waarschijnlijk zal je ook geen spullen missen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe mee:) goed idee!!

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahhh als ik nú nog mag beginnen doe ik graag mee! :-P Heb alleen vandaag dan al gezondigd. Misschien een no buy maart voor mij? ;-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oooeeeh wat een zware challenge! Succes!

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!