vrijdag, maart 7

Fit update #12: Favoriete Instagram accounts

 photo Onlangsbijgewerkt27_zps678789a1.jpg

Inspiratie vind ik de key om sporten en gezond eten vol te houden. In een ongemotiveerde bui struin ik Pinterest of Tumblr vaak af om een beetje gemotiveerd te blijven. Nog makkelijker: Instagram, dat dagelijks voor een portie goede motivatie zorgt. Gezond eten en sporten doen deze dames alle vier en ik heb respect voor de manier waarop ze dit doen en volhouden! Daarom in deze fit update: mijn favoriete fit/health Instagrams. photo Onlangsbijgewerkt20_zps08119cd6.jpg

Esmée is veel bezig met gezond sporten én mode - een ideale combinatie, vind ik. Ik volg haar graag omdat ze zo gemotiveerd is, blijft doorgaan en ook haar blog workthates kijk ik dagelijks na op nieuwe artikelen.
 photo Onlangsbijgewerkt21_zpse864edc1.jpg
Healthyfans, oftewel Jenny, post heel veel foto's van haar eten (dat er altijd heerlijk uit ziet!) en af en toe één van haar lichaam - en wat voor een. Tot noch toe is ze alleen op haar Instagram @healthyfans te volgen, maar ze is ook bezig met haar eigen site waar ik héél erg benieuwd naar ben.


 photo Onlangsbijgewerkt23_zps082b21b1.jpg

@fitwithashley volg ik pas heel kort, maar is nu al heel inspirerend: een Instagram vol foto's van haar prachtige lichaam en workouts en zo af en toe eens een maaltijd. Perfecte motivatie om jezelf naar de sportschool te trekken! Ze heeft haar eigen site fitmetashley.nl, waarop ze onder andere groepslessen en voedingsadvies aanbiedt.

 photo Onlangsbijgewerkt22_zps44393617.jpg

In dit favorieten rijtje is @linnlowes de enige buitenlandse. Het nadeel van buitenlandse Instagrams vind ik vaak dat alles er wat nepper, gekunsteld uitziet. Perfecte gezichten, altijd clean en altijd in de sportschool te vinden. Bij Linn vind ik dit echter niet erg, want ze heeft zo'n prachtig lichaam en lijkt er zo voor te werken dat het een ultieme inspiratiebron voor mij is. Ook Linn heeft haar eigen blog, fitnessdreams, die je even door de vertaalmachine moet halen maar daarna wel erg inspirerend en motiverend is.

5 opmerkingen:

 1. Leuke tips! Ben namelijk zelf een poging aan het doen om gezonder en fitter te worden ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste twee volg ik ook! Instagram is echt een goede motivatiebron wat dat betreft :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit soort Instagram accounts vind ik ook het inspirerendst (is dat een woord?), denk ik. Ik ga zeker even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat werkt zo goed he, ik vind het ook fijn om vooral Nederlandse accounts te volgen. Esmee vind ik heel gaaf! Misschien vind je runninglau ook wel wat, die volg ik ook (:
  Ik heb het al een keer gezegd, maar ik blijf je blog naam zo ontzettend leuk vinden, echt perfect gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!