maandag, juli 7

Diary: Week 27

 photo Downloads4_zps20494226.jpg

Het is alweer 'officieel' zomervakantie! Heel gek, om mij heen gaan allemaal mensen al op vakantie terwijl ik het gevoel heb dat ik nog maar net vakantie is en het nog wel twee weken duurt voordat wij naar Zwitserland en Italië vertrekken. Deze keer een iets andere diary dan normaal, in plaats van met de Instagram foto's en een uitgebreid verslag alleen de foto's die ik deze week met mijn telefoon heb gemaakt! Voor jullie hopelijk wat (ver)nieuw(end)er en interessanter om te lezen! Voor mijn Instagram foto's kun je nog steeds in de sidebar en hier terecht. photo Onlangsbijgewerkt60_zps37bafe04.jpg
Even wat boodschapjes in huis gehaald die er niet meer waren. Als ik bezig ben het gezonde eten weer een beetje op te pakken kan ik hier écht niet zonder: havermout, bananen, kipfilet en eieren. / Sinds ik deze zonnebril in Rome kocht heb ik mijn fijne Ray-Ban nauwelijks meer opgehad. Op de een of andere manier zie je heel goed mijn ogen op deze foto, maar in het echt is het felblauw spiegelglas. 

 photo Onlangsbijgewerkt61_zps2e9ee9db.jpg
Ik sta elke week wel weer op het punt een nieuw Glamour abonnement te nemen, maar weet dat ik vaak niet aan lezen toe kom. Zo wil het ook prima, gewoon af en toe even een los kopen. Toch is de aanbieding met het boek Powerfood van Rens Kroes + een halfjaar Glamour wel heel verleidelijk... / Ik wil al tijden een nieuwe layout waar ik zelf helemaal achter sta en heb ook wel genoeg photoshop ervaring waarmee ik het (met een beetje hulp in html om het te krijgen zoals ik wil) moet kunnen redden. Toch komt het er niet uit wegens gebrek aan bewerkingsprogramma's en.. een goede laptop. Ik ben aan het sparen voor een MacBook Pro en ik wacht dat eerst maar even af, want mijn laptop kan inmiddels niet meer normaal Youtube filmpjes afspelen, laat staan bewerkingen in afsbeeldingen doorvoeren..


 photo Onlangsbijgewerkt62_zps3b366fe9.jpg
Ik heb deze week heel veel gewerkt en was vaak te moe om nog te gaan sporten. Toch heb ik het nog voor elkaar gekregen om naar een hockeytraining en een spinningles (+ wat krachttraining) te gaan en ik probeer op de dagen dat ik niet sport thuis touwtje te springen, ik zit nu op 4 sets van 100. 

 photo Onlangsbijgewerkt63_zpsbef7f83c.jpg
Vrijdag was dan eindelijk het magische moment waarvan ik dacht dat hij niet meer zou komen: ik haalde mijn rijbewijs! Ik heb er een paar keer over gedaan en de moed zakte me al een beetje in de schoenen, maar het is me toch eindelijk gelukt. Ik kan niet wachten tot ik hem op kan halen en mijn eerste 'eigen' rondje mag gaan rijden! / Het was tijd voor een nieuw kastopruiming. Ik heb zó veel kleren die ik in het hanggedeelte wil hangen, maar eigenlijk te weinig ruimte, waardoor na anderhalve maand alles op hoopjes in de kast ligt.. zonde van al die kleren! Ik heb wat uitgezocht, wat op marktplaats gezet en een paar hangers erbij gekocht en hopelijk gaat de nette kast nu wat langer mee..

2 opmerkingen:

  1. Die bril staatje echt heel vet! Het geeft altijd zo'n lekker gevoel als je klerenkast weer geordend is, dan lijkt het opeens alsof je mer kleren hebt haha!
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Gefeliciteerd met je rijbewijs!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!