maandag, juni 25

Image Hosted by ImageShack.us

Afgelopen maanden betroffen een drukte van jewelste: Werk, school sport en het tijd over willen hebben voor alle leuke dingen zorgden behoorlijk vaak voor stress. Gelukkig waren er ook genoeg leuke dingetjes, en ik schroomde niet om deze via Instagram met de hele wijde wereld te delen.

Zo ging ik in april naar Chef'special, wat puur genieten was - Groningen, lieve vriendinnen, een geweldig concert en fijne napret, de avond (en nacht) bevatte het allemaal. 
Ook in Groningen, de kledingstukken rechtsonderin - een bezoekje aan Groningen zonder een bezoekje aan de ZARA, is geen compleet bezoekje meer voor mij.
In het kader van gezond maar hééél lekker, genoot ik van verse muntthee, maakte ik zelf (hele lekkere) cappuccino en sinaasappel-aardbei smoothie en klokte ik heel wat koppen groene thee naar binnen.
Lezen is ook fijn: Een Vogue met 50 tinten grijs (die behoorlijk wat heftiger was dan gedacht, moet ik bekennen), of een Elle met een muntthee ernaast, de chillmodus was aan.
Leren moest ook gebeuren, en mijn bed bleef de hele ochtend zo aantrekkelijk dat ik besloot dat daar te doen, het was vast na één van de avondjes uit waarvan foto's ook niet mogen ontbreken. Een feestje van een  vriendin, de Laatste Schooldag-avond in de plaatselijke discotheek en de uitvoering van de Grote School Avond waar we al het halve jaar voor trainden zijn mooie herinneringen uit de laatste paar maanden.
Leren voetbalkijken voor het EK, ik heb mijn voorbereidingen getroffen, maar wel op mijn manier: met wijn en vriendinnen.
Het laatste feest dat ook zeker veel gedeeld is op Instagram is ons kampioensfeest: De nachtelijke voorbereidingen voor de big game (tweede foto links, onder) waren al een feestje, toen we eenmaal wonnen was de sfeer niet te overtreffen.

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!