vrijdag, september 6

Instagram: Afgelopen week


Image Hosted by ImageShack.us 

Hoewel ik wel van de voorspellingen had gehoord, geloofde ik - na drie dagen twijfelen om een trui aan te doen omdat het zo koud was op school - niet dat het er nog van zou komen. Toen iedereen thuis shorts en rokjes begon aan te trekken gisterochtend kon ik natuurlijk niet achterblijven. En wat ben ik blij dat ik dat niet heb gedaan, want wat was het heet (en nog steeds)! Ik droeg mijn kaftan van de ZARA met shorts van H&M. Na een lange dag school heb ik heerlijk in de tuin gezeten tot een uurtje of acht bij een jarige vriendin.



Image Hosted by ImageShack.us

Inmiddels is de tweede week van mijn examenjaar afgesloten en mijn leven lijkt drukker dan ooit tevoren: tussenuren vul ik in met huiswerk maken, kom ik thuis dan ben ik aan het leren, vaak sport of werk ik nog even tussendoor en als ik daarvan thuis kom ga ik weer met school bezig en daarna kan ik gelijk mijn bed in. De volgende ochtend word ik moe wakker (het is nog echt een zegen dat ik drie keer het eerste uur vrij mag zijn in de week) om het dagschema weer van voor af aan te herhalen. Resultaat op de vrijdag: ka-pot. (En nu zullen jullie het gebrek aan (inhoudsvolle)posts vast ook wel begrijpen). Ik hoop dat binnenkort alles weer wat meer op zijn plaats gaat vallen en ik dagelijks nog wel even een uurtje vrije tijd heb. 

Image Hosted by ImageShack.us

Nog meer drama aan het begin van de week: telefoon kapot (HTC Chacha). Hoewel ik er na vijf dagen al best wel afgekickt ben van mijn telefoon (wie zegt dat jongeren niet meer zonder kunnen?) vind ik het heel vervelend om niet meer gebeld en gewhatsappt te kunnen worden. Ik leende deze BlackBerry, maar die bleek niet geschikt te zijn voor mijn netwerk. Inmiddels heb ik nog een andere telefoon van een vriendin, ik hoop dat die me wel uit de brand kan helpen!

Image Hosted by ImageShack.us

Ik probeer het sporten en gezond eten weer een beetje bij te houden en geniet er dan ook van als ik vroeg moet werken en voor mezelf mag koken, hierboven zie je een stukje zalm, quinoa met wat citroensap en een salade van rucola en tomaat. Heel simpel, maar dit verkies ik echt boven een bord patat. 

Image Hosted by ImageShack.us

Nog meer in het kader van gezond eten: blauwe bessen! Mijn moeder gaat sinds een week of drie wekelijks langs bij een boer in de buurt waar ze blauwe bessen, bramen, frambozen en rode besjes haalt. Vooral blauwe bessen eet ik de hele dag door (in smoothies, bij het ontbijt en in de pauzes. Yoghurt met blauwe bessen en haverzemelen blijft toch echt mijn favoriet! 

Image Hosted by ImageShack.us

En last but not least, als we het toch over smoothies hebben: kokoswater! Omdat deze variant toch een stuk goedkoper is dan de raw version heb ik deze in de koelkast staan, en stiekem vind ik het ook iets lekkerder omdat ik aan de smaak van kokoswater zonder toevoeging nog niet gewend ben. Een paar scheuten zijn lekker door een smoothie, maar na het sporten drink ik er ook gerust een heel glas van leeg!

En mocht je me willen volgen? Op Instagram heet ik @anneevanderwal

13 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Wat zien die blauwe bessen er mooi uit zeg, dat is toch ook gewoon leuk om te eten? :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik krijg echt trek van de foto met de salade! Mmm! Ik vond de kokoswater niet zo lekker, echt jammer want het is super fris.

    http://www.lifeofroshelle.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mm bosbessen! Leuke foto's heb je verder gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om te zien! De top van Zara is erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind je outfit met je shortje en blousje erg mooi, hij staat je super! En wat ben je lekker gezond bezig zeg, wauw, dat zou ik niet vol kunnen houden haha:) xliefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke foto's!
    Ik vind je blouse op de eerste foto heel tof.

    XO

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke diary!! Ziet er heel lekker uit, wat je hebt gekookt :-)

    ♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kaftan! Ik heb vandaag ook de kokoswater gehaald, ben benieuwd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om te lezen! Ik vind kokoswater alleen niet zo lekker..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk overzicht! En wat een toffe outfit!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!