maandag, november 18

Instagram: Afgelopen weken


Weer een (kleine) diary update, al verwacht ik dat er in het vervolg wel grotere zullen komen, gezien ik een nieuwe telefoon heb. De afgelopen weken waren vrij rustig, maar de weken die ik nu tegemoet ga zijn weer druk, druk, druk. Zo druk zelfs dat ik vrees dat het hier ook (weer) wat rustiger gaat worden..

Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via @anneevanderwal

1 Een heerlijk avondje niets doen: wat was dat lang geleden! 2 Mijn Nike pakketje kwam afgelopen zaterdag binnen! Helaas kon ik hem binnen twee uur retour zenden, ze waren te klein! Ik hoop ze deze week in de goede maat te kunnen bestellen, so stay tuned 3 Ik ben gek op de joggingbroeken van de America Today, mijn nieuwe komt van de herenafdeling en is daardoor lekker groot, maar ook heerlijk warm en zacht vanbinnen 4 Ik slaagde vanochtend voor mijn auto theorie examen! Het was de tweede keer, ik ben echt heel blij dat ik er vanaf ben 5 VWO 6 betekent het maken van een definitieve studiekeuze, met een aantal vriendinnen ging ik naar Groningen voor een voorlichtingsdag. We waren te vroeg, dus was het tijd voor Starbucks op het centraal station. Ik ben heel wat wijzer geworden van de dag: waarschijnlijk wordt het voor mij volgend jaar communicatie- en informatiewetenschappen of Nederlandse taal en cultuur. 6 Mijn nieuwe telefoon, die jullie allemaal al hebben kunnen zien!

30 opmerkingen:

 1. Zo jaloers op je iPhone! Gelukkig ben ik bijna jarig hihi ;) En beide studies lijken me heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met het slagen voor je theorie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat je bent geslaagd voor je theorie, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag al foto's voorbij komen op Insta:) Ik ga ook communicatie doen:) Ik dacht trouwens dat je Journalistiek wilde doen? xxliefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, die richting wil ik graag op! Maar met nederlands en/of communicatie- en informatiewetenschappen zou je ook kunnen kiezen voor een minor en/of major richting redactie of journalistiek, en ik wil graag (eerst) een universitaire opleiding kiezen, en iets breders en deze studies passen daar heel goed bij, gelukkig.

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd met je theorie en ik ben benieuwd naar je Nikes, wel balen dat ze te klein waren zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk overzichtje en gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je misschien CIW gaat studeren! Ik zit nu in mijn 3e jaar, dus als je ooit vragen hebt... Weet je al waar je dit wilt gaan doen? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik ga binnenkort een meeloopdagje doen, maar als ik vragen heb weet ik je zeker te vinden, haha! Ik ga sowieso naar Groningen.

   Verwijderen
 8. Ik ben benieuwd welke nikes je hebt besteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je theorie-examen :D nu nog je praktijk-examen. Spannend!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat super leuk je foto's! :) Gefeliciteerd dat je geslaagd bent en succes met de studiekeuze, ik weet het helaas nog steeds niet, haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk hoor, leuke foto's. succes met je studie
  ken je onze blog al?
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat tof dat je bent geslaagd voor je theorie! Ik ga het binnenkort ook voor de tweede keer proberen, dus ik ben alvast aan het duimen dat het nu wel lukt! :) Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuk zo'n update:) En wat goed dat je voor je theorie geslaagd bent, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. iphone is heel fijn! gefeliciteerd met je theorie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk om te zien! Ik ben waarschijnlijk ook van plan om communicatie- en informatiewetenschappen te gaan doen. Gelukkig heb ik nog een jaartje om daar heel goed over na te denken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd met je theorie examen! Scheelt een hoop als je die binnen hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nog gefeliciteerd met de behaalde auto theorie! Leuke blog heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!