dinsdag, november 5

Personal update: Happy sunday


Feit is dat ik het de laatste tijd ongelofelijk druk heb. Ik zit in het examenjaar en heb wat cijfers van vorig jaar op te halen, wat voor enorme druk zorgt. Gelukkig kom ik tot nu toe goed vanaf, de eerste periode  zit erop en ik heb maar twee onvoldoendes gehaald die ook nog eens tussen de 5 en 5,5 zitten én waarvan ik eentje mag herkansen. Hard work pays off, gelukkig! Maar naast school heb ik op het moment ook nog twee baantjes, een auto theorie examen om te leren, hockey ik drie keer in de week (en geeft de titel (gedeelde) aanvoerder van het team mij steeds meer verantwoordelijkheden), heb ik een sportschoolabonnement, wil ik mijn vriendje en vriendinnen graag nog zien en hangt er nog steeds een wolk met een heel groot vraagteken boven mijn hoofd die schreeuwt 'studiekeuze!!!'. Thank god dat er zoiets bestaat als posts inplannen, want het gaat steeds beter met mijn blog, en dat wil ik zeker niet verpesten. 
Goed, gelukkig is er zo nu en dan een weekend dat het iets rustiger is. En dat was afgelopen weekend. Ik moest werken, hockey was er natuurlijk wel op de zondag, maar het leren kon ik voor me uitschuiven naar de rest van de week. En ik heb ervan genoten! Ik heb heerlijk in bed gelegen en heb het kijken van The Carrie Diaries weer opgepakt (zo zonde als je midden in een serie stopt met kijken). Hebben jullie ook wel eens zo'n dag dat je een beetje 'relax'tijd écht nodig hebt?

6 opmerkingen:

 1. Poeh druk leventje zeg, hoe hou je dat vol! Je bent in ieder geval een topper :) Ik hou van die heerlijke relaxmomentjes, heb ik ook echt nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat heb je het druk! Daar is mijn leven niks bij, haha. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah ik weet precies hoe je je voelt! Ik ben ook druk bezig met herkansingen maken en moet eigenlijk elke minuut van de dag daaraan besteden, ook nog hobbies, vrienden zien en een bijbaan, maar heb echt af en toe een relaxmomentje nodig om het vol te houden ;) Succes met alles! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. poehhh vertel mij wat! heb t ook super druk en tentamens over een paar weken dus ff rustig aan doen zit er bij mij voorlopig nog niet in

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat druk zeg. Een relax dagje heeft iedereen wel nodig, zeker als je zoveel dingen moet doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!