donderdag, december 19

Christmas tag

Image Hosted by ImageShack.us

Op de blog van naamgenootje Anne kwam ik deze tag tegen. Ik ben nooit zo'n hele grote fan van tags geweest, maar gezien ik al sfeerfoto's had geschoten, nog een idee nodig had om deze te verwerken én ik niet wist hoe ik een kerst gerelateerd artikel moest invullen, vond ik deze tag een heel goed idee.

Christmas song - All I want for christmas en last christmas zijn nog steeds favorieten, maar om wat origineler te zijn zal ik ook nog wat andere favorieten kiezen. Een lied dat altijd veel met me doet is Ave Maria van Beyoncé - hoewel het niet echt een kerstlied is heeft het een paar jaar terug in de december maand veel voor mij betekent. Daarnaast luister ik ook graag naar de kerstnummers (veelal covers) van Michael Bublé (Santa Claus Is Coming To Town, It's Beginning To Look A Lot Like Christmas). Net ontdekt, maar ook mooi is One More Sleep van Leona Lewis.

Christmas movie - Love Actually. Zonder twijfel.

Christmas gift - Bij ons thuis thuis vieren we nog altijd Sinterklaas met veel cadeautjes en gaat het met kerst vooral om lekker eten en gezelligheid. Mocht ik echter een kerst cadeautje moeten kiezen, dan is dat een Gossip Girl dvd box. Ik heb nu twee seizoenen en koop er om de zoveel maanden eentje bij. Een Gossip Girl marathon ga ik sowieso houden in de kerstvakantie, en daarom vind ik dit ook het ultieme kerstcadeautje (en stiekem heb ik de box al in mijn winkelmandje gedaan, als kerstcadeautje voor mezelf).

Image Hosted by ImageShack.us

Christmas dress - Voor het eerst in drie jaar heb ik niet speciaal een jurkje voor de feestdagen gekocht. Twee jaar terug kocht ik een simpel zwart jurkje van de H&M met een strak lijfje en uitlopende rok, vorig jaar droeg ik een zwart paillettenjurkje. Dit jaar vond ik dat ik genoeg leuke potentiële-kerstjurkjes in de kast had hangen, en dus heb ik er geen gekocht. Waarschijnlijk draag ik een dag mijn jurkje van de H&M van twee jaar terug, de andere dag mijn bordeaurode jurkje met gouden details van Maison Scotch.

Christmas hair - Ik ben heel saai met haar. Als ik het krul is het na een uur al niet meer te zien, als ik het vlecht of opsteek glijdt het er na een korte tijd uit. Ik zorg altijd dat mijn haar er gezond en glanzend uitziet en het mooi geföhnd is.

Inside or outside - Beide! Ik vind het heerlijk om een kerstwandeling te maken door de sneeuw (als er sneeuw ligt), maar vind een etentje thuis met familie, omringd door kaarsjes en lichtjes ook heel gezellig.


Image Hosted by ImageShack.us
Christmas perfect - Sneeuw, kaarsjes, een mooie jurk en iedereen waar ik van hou heel dicht bij me. Lekker eten en 's avonds een spel of een fijn kerstfilm.

Christmas days - Kerst vier ik met familie en mijn vriend. Eerste kerstdag eten we met familie bij ons thuis, tweede kerstdag gaan we naar familie toe.

Christmas tree & ornaments - Sinds ik me kan herinneren hebben we altijd al een echte boom gehad, heerlijk die geur! Onze boom kent niet veel poespas: gouden slingers, glazen en witte ballen. Heel simpel, maar zo wordt het nooit te kitsch en ik vind het zelf ook wel heel erg mooi.


10 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!