dinsdag, december 17

Instagram: Afgelopen weken


Hoewel ik december altijd heerlijk vind, brengt het ook een hoop stress met zich mee: zo moest ik de afgelopen weken naast de zware toetsen die, hoe kan het ook anders, net nu gepland waren, ook nog last minute een aantal Sinterklaas gedichten in elkaar zien te flansen. Uiteindelijk is het allemaal gelukt - al moet ik de resultaten van de toetsen nog terug krijgen. Ik was alleen wel heel blij als ik een momentje voor mezelf had, wat een geren en gevlieg!

Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via @anneevanderwal

1 Sinds ik mijn zebra jurkje heb die jullie hier al als trui konden zien, heb ik hem al een aantal keer gedragen. Hij is zo mooi! 2 Een detox-dagje na een weekend veel (en lekker!) eten 3 Zoals jullie ook al in mijn fit updates hebben kunnen lezen probeer ik het naar de sportschool gaan weer een beetje op te pakken, helaas wil het plannen van school/sportschool in mijn hoofd beter dan in de praktijk.. 4 Mijn Isabel Marant x H&M pakketje kwam binnen! Na veel twijfel heb ik toch nog iets gekocht waar ik al heel lang naar zocht.. binnenkort in een post! 5 Geen tijd voor de sportschool, dan maar een kleine work-out thuis 6 Ik heb het 's avonds soms zo koud dat ik mijn super lange slofsokken van de Hunkemöller (mét gripstukjes op de onderkant) aantrek. Mijn voeten zijn dan gelijk warm! 7 Stormvrij! Dat kwam mij heel goed uit. Ik moest eigenlijk tot vier uur naar school en nu maar tot een én ik had nog een aantal sinterklaas gedichten maken. Daar heb ik dan ook de hele middag aan gezeten met heel veel groene thee. 8 Dit weekend kwam ik eindelijk een beetje in de kerstsfeer door de kerstboom die opgetogen werd en de lampjes die mijn vader zowel buiten als aan onze kast binnen had opgehangen. Heel gezellig!

En deze week.. de laatste loodjes. En die wegen zeker het zwaarst. Mijn weekenden zitten de laatste tijd zo vol met werk en hockey dat ik weinig tijd overhoud voor leuke dingen en school. Dat eerste mis ik eigenlijk een beetje en ik kijk dan ook heel erg uit naar een avondje uit met vriendinnen aankomende zaterdag, dat tweede.. dat moet vooral door de week. Daarnaast ben ik een misschien geen slechte planner, maar wel hopeloos in het nakomen van mijn planningen. Chaos!

13 opmerkingen:

 1. Ben super benieuwd naar je Isabel Marant aankoop!

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sweet blog [: I really enjoy reading it!
  Would you like to follow each other?

  Xxx
  http://thedancingpencilonpaper.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Slofsokken zijn zo fijn! Ik ben benieuwd naar je Isabel Marant voor H&M bestelling!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Ziet er ook gezond uit, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Wat goed van je dat als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan je dan thuis sport.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. inderdaad de laatste loodjes, veel plezier met je vriendinnen geniet er van!
  groetjes http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's, ben benieuwd naar je H&M x Isabel Marant aankoop!

  Fijne feestdagen alvast :-)
  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!