zondag, december 15

Review: Rimmel Kate Moss lasting finish 01

Image Hosted by ImageShack.us

In eerste instantie hoorde het helemaal niet bij mijn plan op lippenstift te kopen bij de Kruidvat 1+1 actie. Maargoed, ik had drie producten, wilde er nog een vierde in ongeveer dezelfde prijsklasse (10 à 15 euro) bij zodat ik mooi uitkwam en had al veel goeds over deze lippenstift gehoord (en gezien). Ik twijfelde eerst een beetje, de laatste keer dat ik lippenstift droeg was namelijk twee jaar geleden, maar ik hield mezelf voor dat als ik echt een mooie zou hebben, dat wel weer zou komen. En ik had geen ongelijk!

De Rimmel Kate Moss lijn heeft verschillende lippenstiften, zowel matte varianten als glanzende. Ik heb één van de glanzende varianten in kleur 01 en in de huls ziet deze er donkerrood uit. Je koopt een lasting finish Kate Moss lippenstift voor ongeveer €10. 


Image Hosted by ImageShack.us

De huls vind ik mooi: Basic zwart met enkel het Rimmel logo op het draaistukje en de signature van Kate Moss in een kleur rood die veel op het rood van de lippenstift lijkt.
De lippenstift lijkt in de huls vrij donkerrood, maar op de lippen lijkt hij best wel fel te zijn. Na twee keer stiften over mijn lippen ben ik tevreden met het resultaat, hap ik nog even in een keukenrol papiertje en blijft het zeker een paar uur zitten. Met eten gaat er natuurlijk altijd een beetje af, maar de hoeveelheid valt mij reuze mee.

Ik vind deze lippenstift geweldig. Ik moest er, omdat ik bijna nooit lippenstift draag, wel even aan wennen omdat hij best opvalt, maar ik heb er al heel wat complimentjes over gekregen! Ik draag hem zo af en toe, ik moet vaak óf halverwege de dag óf wanneer ik heb gegeten even bijwerken, maar voor de rest blijft hij mooi zitten. Mijn lippen zijn vaak droog, maar worden niet verder uitgedroogd door deze lippenstift en het valt me ook heel erg mee hoe erg de lippenstift in de droge velletjes op mijn mond trekt. Ik ben heel tevreden! Als je wilt zien hoe hij staat, dan kun je dat zien op deze foto. 

10 opmerkingen:

 1. Oeehh mooie kleur. Ik zoek wel nog echt een donker rode lip stift, die ook echt donker rood op de lippen is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie kleur! Ik heb zo'n kleur nu bij de Action gekocht, ben daar ook tevreden over.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hier inderdaad ook veel goede dingen over gelezen en ik ben eigenlijk nog wel op zoek naar zo een kleur, misschien toch eens gaan bekijken in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem echt heel mooi! Heel classy! En dankje voor je lieve reactie :) Ik heb het niet iedereen heel uitgebreid verteld, dus vandaar dat je het niet wist..
  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er goed uit ik kon geen mooie kleur vinden die ik de prijs waard vond bij de kruidvat bij ons maar deze kleur heb ik al soort.. liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, mooie kleur! Ik heb zelf nog een iets feller rode van dezelfde lijn, en daar ben ik hook heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooie kleur! Ik vind de paarsachtige uit haar collectie ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!