maandag, januari 27

Diary: Week 4

in de sportschool - nieuwe tas van Pull & Bear - sneeuw!

Gek eigenlijk. Wanneer ik een nieuwe diary wil schrijven weet ik amper meer wat ik de week heb gedaan. Ik vraag me af of het komt omdat mijn leven op het moment niet zo spannend is (een week die gaat om werken en het zitten in een klaslokaal is nu niet helemaal hetgeen ik als een geweldig spannende week zie) of dat het gewoon heel normaal is. Maargoed, het is weer maandag, dat betekent agenda erbij en schrijven maar!

Maandag was ik natuurlijk jarig en dat maakte de schooldag nét iets leuker. Ik had een enorm gat in mijn schooldag van 3 tussenuren en besloot daarom samen met een paar vrienden te gaan lunchen bij een gezellig lunchcafeetje in het dorp (welteverstaan: het enige gezellige lunchcafeetje in ons dorp). 's Middags en 's avonds kwam er visite over de vloer en mijn verjaardagsmaal mag ook zeker genoemd worden: waar er vroeger standaard patat gegeten werd op de verjaardagen van mij en mijn zusjes stond er nu varkenshaas met champignonsaus, krieltjes en preirolletjes op tafel. 

Dinsdag begon ik aan het vier weken plan waar ik al eerder over heb geschreven. Beginnen is moeilijk, maar toen ik 's avonds in de sportschool stond en besefte dat ik het al een dag had volgehouden viel het allemaal mee. Woensdag kon ik me inhouden op verjaardag en stond ik 's avonds ook weer in de sportschool. Toen ik 's middags thuis kwam was mijn pakketje van Pull & Bear aangekomen, waar een prachtige enveloppe tas en een mooie jumpsuit in zaten. Leuk detail: beide kocht ik in de (laatste) sale, dus spotgoedkoop. 

De drukste dag van de week was absoluut donderdag. Ik moest van half negen tot vier naar school, kon een uurtje op verjaardag (wat is dat met al die mensen die in januari jarig zijn? Hoewel, ik ben zelf natuurlijk ook schuldig) en kon daarna gelijk door naar mijn werk. 's Avonds was ik kapot, maar vrijdagmiddag en de hele zaterdag heb ik ook nog gewerkt. Donderdag was wel erg leuk omdat ik hoorde wanneer mijn tussentijdse toets en rijexamen heb, ik kan niet wachten! Vrijdagavond was even een break: een gezellig avondje bank hangen met een vriendin van hockey.

Zaterdagavond gaven drie vriendinnen een feest in een dorp een halfuur van dat van mij vandaan. We zouden dapper op te fiets, maar toen het als een gek begon te sneeuwen zijn we weggebracht. Wat was ik blij dat we niet zijn gaan fietsen: toen ik 's nachts het laatste stukje naar huis fietste deed ik er al drie keer zo lang over.
Maar de sneeuw zorgde wel voor een echt wintergevoel toen ik zondagochtend wakker werd. Het spande er zelfs nog even om of we wel naar onze wedstrijd zouden kunnen, maar uiteindelijk is het doorgegaan. 's Avonds dook ik vroeg in bed met een nieuwe aflevering van The Carrie Diaries en sliep ik al snel doordat ik zo moe was van de nacht ervoor. 

5 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!