vrijdag, januari 10

Fit update #4: Nieuwe H&M sports


Sinds de H&M met haar sportcollectie begon was ik er al gek op. Hele betaalbare sportkleding in een bepaalde stijl met een zowel een mooie pasvorm als kleuren. Bovenstaande artikelen zijn mijn favorieten uit de collectie die nu in de winkels ligt.

Van sportbh's kun je nooit genoeg hebben. Ik draag ze de laatste tijd niet alleen tijdens het sporten, maar ook met uitgaan omdat ik dan geen last heb van irritante bandjes die overal naartoe vliegen tijdens het dansen.  Ik heb er sinds kort eentje van de H&M en hoewel die niet kan tippen aan die van Nike, komt hij aardig in de buurt. Over sporthbh's wordt vaak gezegd dat je ze toch niet ziet, maar onder tops met korte mouwen is niets minder waar. Ik vind deze met print of roze gemĂȘleerde erg mooi.
Een lange hardlooptop heb ik nog steeds niet. In de winter loop ik daarom vaak maar met een thermo shirt, ook al is het daar nog te warm voor. Ik vind de zwarte en de roze/groene erg mooi, maar de gemĂȘleerd groen-achige (wat is het?) met rits, die tevens iets warmer zou zijn, zou ik ook graag in mijn kast willen hebben (en dan natuurlijk in combinatie met de roze bh).
Ik heb een legging van Puma en ik heb niet de intentie om daar een bij te kopen, een legging draag ik zo drie keer achter elkaar terwijl een top na een sessie in de sportschool wel weer aan verschoning toe is. Toch vind ik deze wel heel erg gaaf.
En tot slot het fleece jasje. Ik weet niet helemaal of het echt fleece is zoals je dat in de fleecejacks die je op de camping draagt ziet, maar ik vind hem er in elk geval heel mooi uitzien en warm zal hij ook wel zijn. Op de mouw zit daarnaast nog een heel handig vakje voor pasjes of bijvoorbeeld je telefoon. 

Alles is op het moment te vinden op de site van de H&M

7 opmerkingen:

  1. Ik had ze ook al gezien in de folder. Erg leuk! XO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk! Die sportbh's hebben echt een mooie textuur! X Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooh, leuk, die groene sportbeha :-) Ik heb er nu een zwarte van H&M, maar hij is aan vervanging toe denk ik. Na een tijdje rekt dat toch wat eh, en dan verlies je steun.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb zelf twee broeken en een hemdje van de H&M sportcollectie. De broeken vind ik erg fijn en lekker betaalbaar, maar voor sport bh's ga ik naar de Hunkemoller. Die van de H&M vind ik wel altijd heel leuk (ook de twee die jij hebt uitgekozen) maar ik vind ze nogal steunloos...
    Ik wil ook graag nog zo'n hardloop top, voor hardlopen in de winter is dat inderdaad heel handig!

    liefs Mireille
    dresslikemi.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de sportbh's van de H&M altijd zo leuk!

    ♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke items, zo wordt sporten gelijk een stuk leuker haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben ook echt verliefd op de sportcollectie van de H&M. Vorige week nog een sport broek besteld. Hoop dat hij snel binnenkomt.

    Liefs,
    Jamie

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!