maandag, januari 13

Diary: Week 2


De kleuren die in het Yves Rocher oogschaduwpaletje zitten die in het beautypakket dat ik bij Annemerel heb gewonnen - nieuwe trui van de ZARA- de bestelling van MUA: undress me en undress me too!

Maandag was de eerste dag school na de kerstvakantie. Het voelde alsof ik al heel lang niet meer op school was geweest en ik zat ook in een heel ander ritme: niet erg dus dat ik de eerste twee uur vrij was en nog een beetje uit kon slapen. Ik had maar vier uur les, ook helemaal niet erg om zo na de vakantie te beginnen. Helaas moest ik nog wel naar de bibliotheek om artikelen te zoeken voor een documentatiemap voor Nederlands en thuis kon ik ook nog bezig. 's Avonds besloot ik wat aan de goede voornemens te doen en alvast (aan het begin van de week!) de sportschool een bezoekje te brengen: halfuurtje kracht, halfuurtje cardio.

Dinsdag voelde ik me gelijk moe toen ik om zeven uur opstond en in het donker naar school fietste; twee weken een ander ritme doet toch meer met je dan je denkt. Tussen mijn schooluren door had ik rijles en 's avonds dook ik weer met twee vriendinnen de sportschool in voor een lesje spinning en krachttraining. Het spinnen was maar een halfuurtje, maar dat ik het heb gedaan heb ik geweten.. Tot donderdag heb ik last gehad van zadelpijn. 

Toen ik woensdag uit school kwam stond er een leuk pakje op mij te wachten. Ik had de kerst give-away van Annemerel gewonnen: een doos gevuld met 15 beauty producten! Er zat vanalles in, lippenstift, douchegel en -olie, gezichtspoeder, conditioner, een oogschaduwpaletje (van Yves Rocher, zie foto), mascara en nog meer. Heel leuk, want de producten zijn bijna allemaal van merken die ik nog niet of nog niet zo goed kende, leuk om allemaal uit te proberen dus! De rest van de woensdag was ik druk bezig met school, voor een aantal vakken moest er voor de toetsweek veel gedaan worden aan voorbereiding (dingen inleveren).

Van donderdag kan ik me niet zo veel herinneren. Niet heel gek, want dan zit ik van half negen tot vier op school, en die schooldagen zijn nooit zo bijzonder. Wel was er bij thuiskomst weer een pakketje, dit keer van MUA, waar ik samen met twee vriendinnen had besteld. Ik had vier kwasten, een highlighter en twee palettes besteld en gelijk uitgetest. Ik kan hier wel wat over schrijven als jullie willen, maar ik heb er een beetje twijfel over gezien er op internet al een aantal artikelen over te vinden zijn. Laat het me weten!
's Avonds ging ik weer de sportschool in (de 3e keer die week, ik haal nog meer uit de goede voornemens dan ik wilde!) voor een uurtje Zumba en nog een halfuurtje krachttraining. Af en toe een uurtje Zumba vind ik heel leuk, na een drukke dag is het heel fijn als ontspanning.

Vrijdag moest ik na schooltijd werken, 's avonds was ik met school bezig en ook zaterdag was ik de hele dag aan het werk. 's Avonds had ik nog een feestje, maar zorgde ik dat ik nog op tijd genoeg in bed lag zodat ik zondag de hele dag kon leren. Heel saai, en wat ben ik blij als die toetsweek vrijdag voorbij is (want dan komen er ook hele leuke dingen aan!)

5 opmerkingen:

 1. Wow wat een mooie paletten! ik ben je gaan volgen met Bloglovin!
  Liefs, Ypie

  www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Die paletten zijn super moooi! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap dat je nog zoveel hebt gesport met zulke drukke dagen! Ik zou ook wel een abonnement op de sportschool willen voor zumba en krachttraining.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!