maandag, februari 10

Diary: Week 6


Lezen voor school - de week beginnen met een grapefruit/sinaasappel sapje - mijn nieuwe armband + Ikki horloge
Ik ben nog zo aan het genieten van mijn nieuwe rooster (met véél meer vrije tijd) dat deze week weer omvloog. Over twee weken heb ik alweer drie skidagen achter de rug! De skivakantie is echt iets waar ik naar uitkijk, en nu de tijd sowieso zo snel lijkt te gaan is dat natuurlijk helemaal mooi - des te eerder sta ik voor mijn gevoel op de latten.

Maandag was een heel normaal schooldagje. Ik besloot een keer 's middags naar de sportschool te gaan en was verbaasd over alle rust. Sinds het begin van het nieuwe jaar is het eigenlijk alle avonden dat ik er was continu druk geweest, waardoor ik vaak maar aan een half schema toe kwam doordat alle apparaten en gewichten bezet waren. Wat een verschil als je dan op een middag gaat! 's Avonds kwam de kapper om mijn haar weer bij te punten (ik kan me zo ergeren aan dode, gespleten haarpunten) en kroop ik op de bank met een kop thee en Proefkonijnen.

Dinsdag had ik in mijn tussenuren rijles, maar hoewel ik nog een les zou hebben ben ik naar huis gegaan. Een goede beslissing, want die middag heb ik een hele waslijst aan dingen die voor school moesten gebeuren af kunnen vinken én heb ik wat blogjes en reviews kunnen schrijven en mijn kamer een flinke schoonmaakbeurt kunnen geven. Meestal als ik to-do lijstjes maak komt de helft niet af, maar dit keer wist ik alles in één middag af te krijgen. 's Avonds ging ik een halfuur spinnen en deed ik wat krachttraining.

Woensdag kwamen na schooltijd mijn oma en tante die verder in het land wonen op bezoek, ze zouden een paar dagen komen logeren. Heel gezellig, omdat je elkaar niet veel ziet. 's Avonds ging ik even naar de sportschool en was er een feestje van de uitwisseling die in vwo 6 weer bezig was (en waar ik vorig jaar aan mee heb gedaan). Ik kende de meeste uitwisselingsstudenten dus al, dus het was leuk iedereen weer even te zien.

Dat ik woensdag later op bed lag dan andere doordeweekse dagen voelde ik donderdag wel toen ik om half 7 naast mijn bed stond voor een meeloopdag op de universiteit in Groningen. Ik liep een dagje mee met Nederlandse taal & cultuur, wat gelukkig mijn studiekeuze heeft kunnen bevestigen. Na die tijd ging ik met een vriendinnetje nog wat drinken in de stad. Toen ik thuis kwam stond er een bord pasta met zalm, rucola en cherrytomaatjes op me te wachten en wat ik me herinner van de rest van de avond is mijn bed.. Ik wilde gaan sporten maar ik was zo moe dat ik de hele avond in bed heb gelegen met afleveringen van Girls en ik ben vroeg gaan slapen.

Vrijdag kon ik uitslapen tot een uur of tien, wat heel erg welkom was. 's Middags werkte ik, mijn avond bracht ik deels door in de sportschool en in bed. Zaterdag weer deels hetzelfde liedje, een dag werken van half 9 tot 5. Mijn zaterdagavond stond in het teken van dingen regelen voor hockey, drankjes met een vriendin en uiteindelijk uit. Voor de zondag had ik mijn hockeywedstrijd afgezegd om goed te kunnen leren en dat deed ik dan ook bijna de hele dag; alleen een etentje met de skigroep was een break. 

Komende week wordt weer lekker saai, veel middagen doorbrengen voor school en donderdag heb ik mijn tussentijdse toets, ieks. Ik probeer er nog niet te veel aan te denken omdat ik van dat soort dingen - ook al is het nog geen echt examen - echt wakker kan liggen. Duimen jullie voor me? 

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!