maandag, maart 10

Diary: Week 10

 photo Onlangsbijgewerkt25_zpsefc3e4f0.jpg

Zo leuk als ik het vorige week op wintersport had, zo vervelend vond ik deze week: hij stond in het teken van stressen - leren - stressen - leren. Maar goed, dat hoort er ook allemaal bij! Ik bracht dan ook mijn middagen en ook grotendeels mijn avonden door met liters thee en boeken, schriften, examenbundels. Ik hoop dat het resultaat een beetje goed is!

Maandag kwamen twee vriendinnetjes van hockey om wat skispullen te passen. Één van hen gaat nu nog een weekje met school en het was haar eerste keer, vandaar dat ze mij had gevraagd of ze mijn kleding mocht lenen. Het was de bedoeling dat ze een halfuurtje zouden komen, dat ik daarna verder zou gaan leren en 's avonds een halfuurtje kon gaan spinnen, maar het was zo gezellig dat ze twee uur bleven - het spinnen is er 's avonds dan ook niet meer van gekomen.

Dinsdag had ik weer rijles - de één na laatste, oei! Ik heb altijd twee tussenuren achter elkaar die ik mooi kan overbruggen met rijles, maar ik ben ergens ook wel heel blij dat ik in die uren straks gewoon weer met school bezig kan - dat scheelt thuis weer wat werk. 's Avonds had ik eindelijk weer een hockeytraining op het veld, heerlijk!

Woensdag moest ik ook eigenlijk de hele avond door leren, maar omdat ik niet tegen het idee kon dat ik na wintersport nog niet één keer in de sportschool was geweest, heb ik een uurtje vrij gemaakt. En ook echt een uurtje: oortjes in, snel doorpakken en zo heb ik nog best wel veel kunnen doen (normaal gesproken raak ik altijd aan de praat of moet ik lang wachten voor apparaten/gewichten. Nu deed ik alles wat ik misschien wat minder leuk vond, maar wel beschikbaar was. Donderdag precies hetzelfde verhaal, al was ik toen ik terug kwam iets minder productief ingesteld (qua school) dan woensdag.

Vrijdag werkte ik uit school en 's avonds hadden we weer een buiten training. Bij een meisje uit mijn team hebben ze de garage omgebouwd tot een soort privé kroegje en daar hebben we de hele avond gezeten. Wel op tijd naar huis, want zaterdag moest ik al om half 8 beginnen in plaats van half 9. Toen ik thuis kwam was ik ook best wel moe, en daarom besloot ik ook maar niet meer uit te gaan. Wel had ik een verjaardag van een vriendin, waardoor ik alsnog om 2 uur pas in bed lag - zondag voelde ik me in elk geval niet lamlendig.

Mijn zondag kwam ik door met heel veel bankhangen, een euforisch rondje hardlopen en het op zoek gaan naar lente/zomerkleding - het lekkere zonnetje deed me verlangen naar lichte lentekleurtjes.

Komende week is het lekker rustig, werk ik wat meer dan normaal en ga ik vooral genieten van het heerlijke weer. Zo gek, anderhalve week geleden lag ik nog engeltjes te maken in de sneeuw terwijl ik gisteren in een top zonder mouwen ging hardlopen (en ik had zelfs mijn lange tight kunnen vervangen voor een korte). 


7 opmerkingen:

 1. Wow wat ben jij goed bezig met al je sporten en schoolwerk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Jammer dat je zoveel moet leren, maar je doet het ook ergens voor :)
  Spannend je een na laatste rijles, Alvast succes op je rijexamen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een druk weekje! Maar nu kun je inderdaad heerlijk genieten van dit weer. :) Hele leuke blog heb je trouwens, ik ga je volgen via Bloglovin! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!