maandag, juni 2

Diary: Week 22

 photo Onlangsbijgewerkt50_zps36086bc1.jpg
Alle examenstress is gelukkig voorbij, mijn vakantie is ingeluid en de combinatie van meer tijd om te schrijven en spannendere dagen betekent dat de wekelijkse diary ook weer terug is. Daarnaast vind ik het altijd zo ontzettend leuk om ze zelf te lezen dat ik het zelf ook niet kan laten.

Maandag wilde ik eigenlijk uitslapen, maar doordat verder iedereen in huis naar school of het werk moest stond ik uiteindelijk ook al rond half negen naast mijn bed. Volgende plan: sportschool, maar na het niet kunnen vinden van mijn sportbroek besloot ik dat het niet zo moest zijn. Ik wilde wel graag wat doen, dus ging ik 's ochtends een paar sets touwtjespringen en de stapel papieren die zich de afgelopen maanden heeft vertienvoudigd uitzoeken. Rond het middaguur had ik anderhalf uur rijles en daarna was het rennen voor de bus naar Groningen, waar ik met een vriendin zou gaan winkelen en sushi eten. We aten bij Sumo in Groningen hemelse sushi - lange tijd geleden dat ik zó lekker gegeten heb. We waren amper uitgegeten of het was alweer rennen voor de bus, want ik moest naar het theater voor de uitvoering van een schooltoneelstuk van mijn jongste zusje. Zelf heb ik daar in de zes jaar tijd op de middelbare school ook twee keer aan meegedaan en ik was altijd gek op die avonden - deze avond deed er dan ook niet voor onder.

Dinsdag stond ik voor een afspraak vroeg op. Toen ik thuis kwam ben ik aan het schrijven gegaan - even wat inhalen van de afgelopen tijd! Heel lang had ik niet, want 's middags moest ik werken. Een leuke avond had ik wel weer: namelijk de uitvoering van het schooltoneelstuk van de bovenbouw, waar mijn middelste zusje en veel klasgenoten aan mee deden. Als ik een jaar niet mee heb gedaan heb ik zeker op de avond van de uitvoering altijd even spijt - ook al weet ik dat ik er geen tijd voor had gehad. De sfeer is altijd heel erg leuk!
Woensdag werkte ik van 9 tot 6 en deed ik 's avonds een poging om het sporten weer op te pakken. Het was drie weken geleden dat ik voor het laatst was geweest (blame de examens). Ik hield het nog 3 kwartier vol, maar was zo moe dat ik toch wat eerder dan gepland naar huis ging. Nog even voor de tv, vroeg op bed, zodat ik de volgende dag weer een beetje fitter zou zijn.

Ik wilde donderdag uitslapen, maar doordat mijn slaapritme nu eenmaal gewend is geraakt aan tussen 7 en 9 opstaan werd ik rond half 9 wakker en kon ik niet meer verder slapen. Ontbijtje erin, bed weer in. Ik wilde enorm veel doen - opruimen, foto's uitzoeken, inpakken voor Rome - maar was niet vooruit te branden. Uiteindelijk heb ik alleen het hoognodige gedaan. 's Middags ging ik voor een etentje naar Groningen, eerst bedoeld als teamuitje, maar uiteindelijk waren we met z'n drieën - niet echt een teamuitje te noemen, dus. We hopten van terras naar pizzeria naar café en aten verrukkelijk. 's Avonds keek ik een klein stukje van When In Rome - voorbereiding is alles - maar dook ik ook weer op tijd mijn bed in, ik was nog steeds kapot.

Vrijdagochtend stond in het teken van inpakken en foto's verwijderen van mijn camera, die bommetjevol stond. 's Middags werken, 's avonds hockey, eigenlijk een hele normale vrijdag. Zaterdag vertrokken we rond twaalf uur naar vliegveld Eindhoven waar we rond een uur of vijf in het vliegtuig zijn gestapt. En de rest lezen jullie als ik terug ben uit Rome, waar ik zit als jullie dit lezen!

3 opmerkingen:

 1. Eindelijk ben je van je examens af! Die avond van het schooltoneelstuk klinkt heel gezellig!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om eindelijk vakantie te hebben na die examens! Hoe ging het bij jou? XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vakantie is zo heerlijk! En superleuk dat je naar Rome gaat hé, veel plezier alvast. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!