dinsdag, juli 8

DAILY BEAUTY ESSENTIALS

 photo IMG_7786_zps65b00e55.jpg

Veel make-up gebruik ik niet. Foundation vind ik vaak maar vies spul, een goede eyeliner streep kan ik niet zetten en mócht dit een keertje lukken, dan kom ik er snel genoeg achter dat het mijn ogen alleen maar optisch kleiner laat lijken en ik het dus net zo goed niet kan proberen. Wél heb ik laatst het prachtige Naked 2 palette gekocht, dat tot op heden nog steeds bijna onaangeraakt op mijn kastje ligt - ik ben gewoon een beetje een kluns met oogschaduw. Maargoed, oefening baart kunst, en die oefening heeft er ook toe geleid dat ik inmiddels van een dagelijks likje mascara ben overgestapt op iets meer producten.

Tweezerman - Ik ben hem een tijdje kwijt geweest, en ik wist pas wat ik een periode had gemist toen ik hem weer had. Dit pincet lijkt misschien een nutteloze investering, maar hij is elke cent waard. Zeker voor iemand die elke dag wel even haar wenkbrauwen nakijkt en bijplukt.
Catrice Camouflage cream - Ik heb helaas immer donkere plekken onder en rondom mijn ogen, en of ik nu goed of slecht geslapen heb, zonder dit spulletje zie ik er altijd moe uit. Een soort heilige graal dus, bijna, maar dan budget, want ik ben nog steeds op zoek naar een concealer die wat zachter is voor onder de ogen en die je nauwelijks ziet zitten, en die mag best wat meer kosten omdat een wakkere blik goud waard is. Iemand tips? 
Masterpiece mascara van MaxFactor - Jarenlang heb ik verschillende mascara's gebruikt, telkens als er eentje op was kocht ik weer een compleet andere. Geen enkele mascara heeft tot noch toe zo goed zijn werk gedaan als deze, en daarom heb ik er ook gelijk maar twee. Één voor op regenachtige of juist hele zomerse (lees: strandweer) dagen en eentje voor de rest van de dagen.
Catrice prime and fine highlighter powder - Geweldig spul, geweldige glans. Hij begint op te raken en dat vind ik heel erg jammer, want ze hebben het uit de schappen gehaald. Dom, dom, dom. 
Rimmel Natural Bronzer - Heb ik een beetje en haat-liefde verhouding mee. De ene keer vind ik het geweldig spul om een beetje mee te shapen, de andere keer heb ik het idee dat het mijn gezicht oranje maakt of dat er juist helemaal geen kleur vanaf komt. Maar op de goede dagen: mat is goed, spul is fijn. Alleen een klikdekseltje was misschien wat makkelijker geweest.
Eyebrow pencil van de HEMA (09) - Het enige product waar ik bij zweer van de HEMA. Ik heb een tijdlang de poeder van Catrice gebruikt (ook heel fijn), maar dit potloodje is voor mij toch wat makkelijker om mijn wenkbrauwen in vorm te brengen. Ik ben nog wat aan het experimenteren met hoe ik dit het beste doe, maar hij doet zeker goed zijn werk.

Daarnaast gebruik ik ook dagelijks nog wat blush voor een gezond blosje, maar ik heb nog geen dusdanige favoriet dat hij hier in het rijtje past. Wat niet is kan nog komen!

2 opmerkingen:

  1. Leuke favorieten! De mascara blijft ook bij mij een topper! Misschien vind je de blushes van Sleek wel mooi? Die zijn echt super! En wat het Naked 2 palette betreft, gewoon oefenen :) Anders is het zonde toch? xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die bronzer is perfect! Zo te zien vind jij 'm ook heel fijn!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!