maandag, juli 14

DIARY: WEEK 28

 photo Camera-uploads_zps267a447a.jpg
Een week waarin ik heel weinig heb gewerkt, veel leuke dingen heb gedaan en gezellige feestjes heb gehad. Ik heb voor mijn blog iets gedaan wat ik heel graag wilde, woensdag op donderdag sliep ik in Groningen waar ik met vriendinnen voetbal keek - en het nodige winkelen hoorde er natuurlijk ook bij - vrijdag een verlaat slaag/verjaardagsfeestje van een klasgenootje, ik mocht mijn rijbewijs ophalen en de barbeque ging aan!


 photo Onlangsbijgewerkt72_zpscd453d67.jpg
Maandag wilde ik alleen maar even rondkijken naar hosts om na de zomervakantie een domein aan te schaffen, maar voor ik het wist had ik er al eentje aangemaakt! Vanaf nu kunnen jullie gewoon op avocanut.nl terecht. Ook heb ik de layout weer een beetje aangepast, maar het resultaat dat ik wil is er nog lang niet.
Ook had ik een hele to-do lijst klaar, omdat ik anders de hele dag weer niets zou doen. Ik wilde 3 reviews schrijven in plaats van 2, maar voor de rest heb ik alles af kunnen strepen. Lekker!

 photo Onlangsbijgewerkt71_zpsb6df6690.jpg
Aan het begin van de week was het weer nog niet zo lekker, dus trok ik een trui aan met mijn favoriete zomerbroek. Uiteindelijk was het warmer dan verwacht en heb ik hem snel uit gedaan.

Allstars die nodig aan vervanging toe zijn, ik heb ze eigenlijk alleen nog maar aan voor mijn hockeywedstrijden en feesten.

 photo Onlangsbijgewerkt70_zpsd012a82f.jpg
Dé wijn waar we (we = ons vriendinnengroepje) helemaal gek van is, Hugo. We ontdekten het een paar weken terug en het is nu overal te vinden. Even een fotootje in de groeps whatsapp dat 'het nu ook al in de Appie is'. 
Tijd om te sporten! Helaas maar twee keer deze week, maar ik ben in ieder geval geweest.

 photo Onlangsbijgewerkt69_zps06e40356.jpg
Het plan was om Nederland - Argentinië op de Grote Markt in Groningen te kijken, en daarvoor moest je je natuurlijk wel een beetje oranje kleden (normaal gesproken vertik ik het, maar hiervoor maakte ik een uitzondering). Daar hoorden natuurlijk oranje nagels bij. Ik het kleurtje er ook gisteren weer afgehaald, het bleef zo mooi zitten.

Dinsdagmiddag om 3 uur borrelen, in de vakantie mag het allemaal!

 photo Onlangsbijgewerkt68_zps13c183b6.jpg
Ik wilde heel graag nog een WK onesie van de HEMA voor de wedstrijd van woensdag, maar hier in het dorp waren ze uitverkocht. In Groningen kon ik mijn geluk niet op toen ik dit rek vol zat, maar mijn blijheid was tevergeefs: alleen de maten L en XL hingen er nog - en met mijn 1.60 was dat toch net even iets te groot.
Ikea tripje! Als ik ergens hebberig en (in mijn hoofd) creatief van word, dan is het de Ikea wel.

 photo Onlangsbijgewerkt67_zpsfeb9b310.jpg
Ik mocht eindelijk mijn rijbewijs ophalen! Ik heb hem nu een paar dagen en heb al flink wat kilometers gereden, zo fijn dat ik eindelijk zelf mag rijden.
Nederland - Argentinië keken we uiteindelijk niet op de Grote Markt in Groningen, maar op Poeleplein, waar allemaal uitgaansgelegenheden en barretjes omheen zitten. Wat je hier zit is de drukte die buiten voor een cafeetje stond.

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!