dinsdag, augustus 26

WIN: BOUDOIR EYES (EBAY)

 photo IMG_6895_zps69de621e.jpg
 photo IMG_6899_zps138eb083.jpg photo IMG_6898_zpsdb9e04f6.jpg 
Een tijdje geleden kocht ik via Ebay het Boudoir Eyes palette van Too Faced. Nep dus, maar voor een nep variant zeker mooi. Ervaring leert echter dat ik zo veel sneller naar mijn Naked 2 palette grijp, dat deze eigenlijk sinds de swatch niet is gebruikt. Zonde dus! Daarnaast vind ik het wel een kleine winactie waard dat ik Avocanut na een jaar (voor mijn doen) redelijk actief te hebben geblogt nog steeds run en ik er - hoewel het bloggen er door tijdgebrek de laatste tijd een beetje bij inschiet - nog steeds veel lol in heb. 

Wat moet je doen?
 • Volg mij via Bloglovin'
 • Volg mij op Instagram
 • Vertel mij wat jouw favoriete palette is en waarom!
Ik zal de winnaar op vrijdag 12 september via een willekeurige loting uitkiezen.


3 opmerkingen:

 1. Oh wauw, ziet er mooi uit! Mijn favoriete palette is een oude van mijn moeder, weet het merk niet eens. Maar de kleuren zijn wel ideaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe mee! Ik volg je al op Bloglovin en nu ook op Insta! Mijn favoriete palette is de Absolute Nude Eyeshadow Palette van Catrice!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Ik doe mee :) Ik volg je op beide manieren al. Mijn favoriete palette is op dit moment zeker het Too Faced Chocolate Bar palette. Hij heeft de mooiste kleuren, ziet er uit als chocolade én ruikt ook nog eens subtiel naar chocolade :) xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!