vrijdag, augustus 29

WISHLIST: COLD SEASON

 photo collageherfst_zpsf663e5ba.png

De zon laat zich een stuk minder zien en rond 8 uur zet de schemer al in. Het is even wennen, maar ik vind dat de herfst altijd één groot voordeel met zich meebrengt: nieuwe kleren! De september issues liggen inmiddels alweer te pronken in de winkel, en eigenlijk vind ik dat een teken dat we weer los mogen gaan. Helaas denkt mijn budget daar een beetje anders over maar hé, verlanglijstjes kunnen ook al bijdragen aan het stillen van onze behoeften.


- Shabbies: Ik heb een paar Shabbies, maar in een kleur die niet altijd even handig is. Zwarte laarsjes ben ik echt nodig en sinds vorig jaar heb ik dit perfecte paar al op het oog. Het prijskaartje is minder, maar o, wat zijn ze toch mooi.
- Daisy by Marc Jacobs: Ik hou van Chanel Coco Mademoiselle en ik hou van Daisy van Marc Jacobs. Waar ik van andere geuren na een tijdje zat ben, doen deze geuren het altijd goed. Mijn flacon Daisy is zo goed als leeg en tot ik een nieuwe heb kan ik het eerst nog even doen met Honey, maar dit blijft toch wel mijn favoriet.
- Cross body bag Mango: Ik heb het idee dat hij een beetje Céline inspired is zonder een aftreksel ervan te zijn. Hoe het ook zij: ik vind hem prachtig. Daarbij komt het aangename feit dat hij maar twee tientjes kost: kijk, daar worden we vrolijk van. Echt wel dat deze binnenkort van mij is.
- ZARA jas: Ik paste hem al in Cuneo en was gelijk verliefd, deze prachtige jas van de ZARA. Een nadeel vind ik dat al véél meer mensen hebben laten weten dat ze mijn mening delen, waardoor te verwachten is dat half Nederland op den duur met deze jas loopt (om het maar even op een overdrijven te zetten). Maar prachtig, dat blijft hij zeker.
- Nike Air Max 1 Zwart: Hoe lang ik wel niet heb geroepen dat ik nooit van mijn leven Nike Air Max zou kopen. Beetje bij beetje kom ik daar toch op terug, want deze zijn toch wel heel erg gaaf. Zwart, dat moeten ze wel zijn, maar verder ben ik overstag.

11 opmerkingen:

 1. Oooh ik wil ook al zolang Shabbies! Maar ik vind de prijs dan altijd weer zo'n tegenvaller..

  P.S. Doe jij al mee met mijn give-away?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie items! Zelf zou ik ook nog Shabbies willen hebben en Daisy <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben verliefd op Marc Jacobs Daisy!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wishlist! De nieuwste geur van Marc Jacobs; Daisy Dream, is ook ontzettend lekker! Die moet je ook even gaan ruiken haha ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Zara jas is echt geweldig! En dat luchtje wil ik ook wel hebben!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oke we hebben een probleem ik wil dit ook allemaal, hahah maar idd die air max zijn wel erg aantrekkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig hebben we deze week nog even 20+ graden. Ik vind de tas heel mooi, ik zal 'm eens even opzoeken. Ik wil deze herfst een hoed scoren.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!