maandag, december 15

DEAR SANTA

 photo dearsanta_zpse0ddfcac.png

We vieren thuis dan wel geen kerst met cadeautjes en ik ben vorige week al ontiegelijk verwend door onze beste Goedheiligman, een meisje heeft altijd wat te wensen. En daarom heb ik nu alweer een lijstje klaarstaan, maar hé, over een maand ben ik jarig - weten wat je wil is dan helemaal niet zo erg.


 •  Een paar nieuwe hardloopschoenen: Ik ben gek op mijn Nike Free's en maak er de laatste tijd weer flink wat kilometers op, maar daarmee slijten ze ook flink. Een nieuw paar is meer dan welkom in mijn kast, dat het Lunarglide's gaan worden is iets wat ik al heel lang zeker weet.
 • Nike pro hyperwarm sweater: Het was absoluut liefde op het eerste gezicht met deze trui. Daarbij komt dat ik omkom in de hardloophemdjes, maar niets heb voor de kou (behalve een jasje en een thermoshirt). Daarom is deze trui naast mooi ook nog eens heel erg nodig (duh).
 • ZARA city bag: Een foto zegt meer dan duizend woorden, dacht ik zo.
 • Plaid, H&M: Ik woon sinds een tijdje op kamers en vind het heerlijk om 's avonds met een dekentje op de bank te zitten. Probleem: ik heb geen dekentje. Daarnaast lijk ik de laatste tijd alles in panterprint te kopen, past deze dan wel zo goed bij.
 • Hope in a Jar: Omdat mijn huid in de wintermaanden wel een goed crèmepje kan gebruiken. 

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige wishlist! Hope in a Jar is inderdaad een heel fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah prachtig! En die Nike trui is zeker liefde, super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hope in a Jar staat ook op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wishlist!! Ik hoop dat je iets hiervan voor je verjaardag mag krijgen :) Met een dekentje op de bank is inderdaad heerlijk, die van H&M is erg leuk!!

  XX Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!