woensdag, februari 18

FITSPIRATION: TASH OAKLEY

 photo Tashoakley_zps45439811.png

Weer helemaal de touwtjes in handen krijgen is toch een beetje moeilijker dan ik had gedacht. Stond ik vorig jaar 4x per week in de sportschool, is het nu een hele prestatie als ik 1 lesje pilates en 1 krachttraining in de week doe. Ik vertel mezelf telkens dat het door mijn blessures komt; ik kan immers niet alles doen wat ik leuk vind. Maar ergens weet ik wel beter hoor, nu ik op mezelf woon zijn mijn nachten toch wat korter dan voorheen en is een ritme ver te zoeken. Gelukkig komt beetje bij beetje de zin weer een beetje terug en zit ik weer met een blij hoofd op de fiets naar de sportschool. 

Wat me ook àltijd helpt is een flinke dosis inspiratie, fitspiration, in dit geval. Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik al een uur naar mooie sportfoto's aan het zoeken ben op Pinterest maar zelf nog niets sportiefs heb uitgevoerd die dag, oeps. Laat ik het zo zeggen: dat uurtje kiekjes kijken weerhoudt me er in ieder geval van dat pak koekjes open te trekken. 

Een van de vrouwen die mij het meest inspireert is Natasha Oakley. Haar Instagram ken ik al héél lang, ik had namelijk vroeger een vriendje die haar volgde - ze is bikini model - en dat vond ik maar niets (haha). Een paar maanden terug herontdekte ik haar en ik kan niet anders zeggen, wàt een lichaam. Neem daarbij alle mooie locaties die ze bezoekt en je bent zo een halfuur kwijt aan het bekijken van haar foto's op Instagram of Pinterest. Gegarandeerd. En als je al haar bikiniplaatjes hebt bekeken kun je altijd nog terecht op haar modeblog.

2 opmerkingen:

  1. Haha herkenbaar. Ik praat mezelf ook steeds aan dat ik geen tijd heb om te sporten maar ergens weet ik dat het wel beter is. Zo'n inspiratie collage motiveert dat toch wel weer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken haar niet maar de foto's zijn heel gaaf. Inderdaad, dat beetje inspiratie helpt heel erg! Ik ga binnenkort ook maar weer eens naar de sportschool. Op kamers wonen heeft inderdaad heel veel verleidingen haha. xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!