maandag, maart 2

PHOTO DIARY #1

 photo photodiary1_zps4ukascq2.png

Het is een tijd geleden dat ik aan wekelijkse diary's deed, maar ik vind ze bij anderen nog steeds ontzettend leuk om te lezen en ook om zelf te maken. Daarom - zo nu en dan om het een beetje interessant te houden - een kijkje in mijn afgelopen weken.
De afgelopen weken waren enerzijds heel druk, anderzijds voelden ze aan als vakantie. Ik begon aan mijn nieuwe baantje en moest daarvoor weer aan een heel ander ritme wennen, ging een paar dagen naar Berlijn met mijn ouders en zusjes en deed vooral lekker rustig met de studie omdat 'toch iedereen vakantie had' gelijk na de tentamens (en wij niet) - niet heel slim, wel heel lekker.  photo photodiary1a_zpsgwfylkxf.png
Mijn moeder was een middagje in de stad en natuurlijk hoort daar even lunchen en winkelen bij. Ik ben helemaal verliefd op Vanilia: alleen die winkel al is zó mooi! Deze trui wil ik heel graag nog in mijn kast hebben hangen: hij is dan misschien heel simpel, qua pasvorm zat hij perfect - de truitjes van de H&M zijn er niets bij.
Verder ging ik in drie dagen tijd twee keer naar de bioscoop, dat voelt echt als een avondje uit. Fifty shades of grey en Homies werden bezocht, beide zou ik ze zo nog een keer kijken (ja, ook ondanks al die slechte reacties op die eerstgenoemde).

 photo photodiary1d_zpsdft94aa9.png
Zoals ik al zei deed ik het in de eerste weken van februari lekker rustig aan met school, maar ik kwam al snel in deadline stress. Ik heb nu een vakkenpakket van de studie Nederlands in mijn eigen studie gestopt en voor het vak dat ik nu volg moet ik elke week een boek uitlezen (niet heel erg, ik lees veel te weinig, alleen is het tijdrovend) en er een opdracht bij maken. Ik neem me altijd voor om het zondag af te hebben, maar natuurlijk zijn er op zondag veel leukere dingen om te doen (zoals een middag op de bank series kijken).  Resultaat is dat ik er elke maandagochtend zo bij zit om de opdracht op tijd af te krijgen.
Lekker lunchen met studievriendinnetjes bij de Uurwerker! Een heerlijke tosti met mozzarella, tomaat en pesto. 
 photo photodiary1c_zpskkbshpyu.png
Afgelopen week hadden mijn ouders en zusjes voorjaarsvakantie. Normaal gesproken gaan we vaak op wintersport, maar in plaats daarvan gingen we dit jaar een paar daagjes naar Berlijn. Voor mij zat deze mini-vakantie in een gewone collegeweek, wat het extra leuk maakte; even weg terwijl iedereen gewoon in de collegebanken zit.
De linkerfoto is de &OtherStories in Berlijn, ik was er nog nooit geweest maar vooral de schoenenafdeling vond ik geweldig. Vanalles gepast, niets gekocht helaas. Volgende week ga ik een dagje naar Amsterdam, dan geef ik 'm nog een kans.
 photo photodiary1b_zpsbh9wkqly.png
Het was nog niet heel warm, maar we mochten drie dagen lang genieten van een helderblauwe hemel en een zonnetje. Het eerste terrasje van het jaar pikten we mee, al was het nog met een flinke sjaal om.
 photo photodiary1e_zpsd4kvuryr.png
En bij vakantie hoort: etennnn! Deze week fiets ik een keertje extra naar de sportschool, want van al dat eten dat ik in Berlijn heb gegeten heb ik nog twee extra dagen vol gezeten. Zalm met dillesaus, pasta, pizza; lekker dat het was! 


2 opmerkingen:

  1. Leuk om weer te zien! Super lekker om even op vakantie te gaan terwijl iedereen op school zit haha. Die tosti's zien er trouwens echt heel lekker uit ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leeuke foto's! Zalm met dillesaus, zoo lekker! Die top van de Vanilia is inderdaad prachtig! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!