maandag, maart 23

PHOTO DIARY #2

 photo 20150322-193634_zpsqg2pnvs3.jpg

De laatste drie weken stonden in het teken van vooral héél veel denken aan de tentamens die eraan zitten te komen, maar het leren ervoor vooral heel erg voor me uitschuiven. Wel stond ik weer veel vaker in de sportschool, ging ik een dagje naar Amsterdam en werd er weer lekker op terrasjes gezeten.  photo photodiary3.2_zpsasgoated.png


Ik zat al een tijdje te twijfelen of ik aan de eiwitshakes zou gaan. Uiteindelijk ben ik toch maar overstag gegaan en daar was mijn eerste bestelling bij Body & Fit! Ik neem lang niet na elke training een shake, alleen als ik er een flinke krachtsessie op heb zitten.

En over training gesproken; ik begon vol goede moed en een hele planning aan de Kayla Itsines bikini body guide. Helaas werd ik ziek en dat gooide meteen roet in het eten. Nu train ik weer lekker voor mezelf, wanneer ik er zin in heb en eigenlijk bevalt me dat wel het beste. 

 photo photodiary2.9_zpslxzfkdqu.png

Post-workout! Een vanille eiwitshake (de cookies variant is nog lekkerder! Ik hoef geen Ben & Jerry's meer) en een banaan. 

Een ander lekker tussendoortje: magere yoghurt met gedroogde cranberry's van de Lidl. Smullen! photo photodiary2.4_zpsxmecz7f5.png
Sinds ik ben overgestapt naar BasicFit ga ik weer veel vaker en liever naar de sportschool. Nu de tentamenperiode is aangebroken geef ik soms even prioriteit aan school (en eerlijk: na of voor een dag studeren heb ik niet altijd evenveel zin), maar ik vind trainen weer echt heel leuk. Zeker als je er fijne motivatiefoto's bij hebt (Tash Oakley!). 
 photo photodiary2.7_zps3drijlvb.png
Samen met een vriendin ging ik een dagje naar Amsterdam en we hadden zó'n geluk met het weer. Winkelen, over de grachten wandelen en terrasjes pakken was goed te doen. Ik had wat lunchtentjes opgeschreven, maar we hadden zo'n trek dat we gewoon ergens zijn gaan zitten. Dit broodje zalm bij Calf & Bloom was erg lekker!
 photo photodiary2.5_zpskmh6ekhc.png

Ik had nog niet helemaal zin in het kopen van nieuwe kleren voor de lente/zomer (ja, echt), maar toen ik een passessie hield in de Bijenkorf veranderde dat wel. 
Even snel avondeten bij de Bijenkorf in Amsterdam voordat we weer naar huis gingen. 
 photo photodiary2.6_zpsx8iew5bu.png
Toevallig had ik het er met mijn zusje over dat we de roze/witte zuigsnoepjes van vroeger zo misten. Bij de Jamin kwamen we iets tegen wat er op leek, helaas bleken ze niet hetzelfde te zijn.
Zon! Frozen Yogurt!
 photo photodiary2.8_zpsjkpff1ca.png
Ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag geworden. Af en toe eet ik havermout, banaanpannekoekjes of drink ik een groene sommatie, maar mijn favoriete ontbijtje blijft toch wel magere kwark met fruit. 
De zon  komt weer vaker te voorschijn: mijn favoriete jas mocht ook weer van de kapstok!
 photo photodiary2.2_zpsd7yo8hps.png
Als ik in Groningen ben probeer ik veel groente te eten en zo at ik in plaats van pasta sliertjes courgette bij mijn tomatensaus en kip. Sommige mensen noemen het een pastavervanger; dat vind ik het echt niet, maar lekker is het wel!
Hieronder zat echt nog een bakje kwark.
 photo photodiary2.1_zpsrfpacjde.png
Ik vond mijn nieuwe sportschool al fijn, maar vroeg me af waar de bankjes waren waar je krachtoefeningen op kunt doen. Afgelopen donderdag vond ik een hele nieuwe hoek in de sportschool waar allemaal van dit soort bankjes en soorten gewichten stonden. Zo stom!
Magere kwark met echt vers fruit is natuurlijk het allerlekkerst: aardbeien en granaatappelpitjes!


1 opmerking:

  1. Wauw jouw sportschool ziet er heel groot uit, fijn hoor! Ik heb ook een tijd met veel plezier gesport bij basic fit, maar ben nu net begonnen aan de Bikini Body guide van Kayla, ook erg leuk om te doen!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!