woensdag, september 18

Favoriete blog part I

Al toen ik blogs begon te ontdekken had ik een dagelijks routine waarin ik een stuk of vijf blogs even langs ging op zoek naar nieuwe posts. Sinds de komst van Bloglovin' is mijn lijstje aanzienlijk gegroeid, gezien het nu mogelijk is om overzicht te houden. Ik besloot mijn favoriete blogs van het moment (in alle categorieën) op een rijtje te zetten. De meeste zullen jullie wel kennen, maar omdat ik posts van deze bloggers gewoon niet veel missen wil ik jullie ze niet onthouden!

Lookdepernille.com
Image Hosted by ImageShack.us
Look de Pernille is een mode blog van de Deense Pernille Teisbaek. Ik vind haar stijl geweldig en het sluit ook perfect aan op mijn smaak: elegant, maar nonchalant, niet te veel poespas. Ik ken haar blog nog niet zo lang, maar wel lang genoeg om te weten dat dit zeker een van mijn favoriete blogs is. Pernille is zeer aanwezig in de Deense fashionscene en blogt hier dan ook veel over, zo was ze laatst nog host bij een presentatie tijdens Kopenhagen fashionweek. Pernille blogt outfits, over presentaties en dingen die ze mooi vindt. Een absolute aanrader als je het mij vraagt! 

Fashion-fever.nlImage Hosted by ImageShack.us


Esmée van Fashion-Fever volg ik al een tijdje. Ik word er blij van als ze een nieuwe post heeft, want haar stijl sluit précies aan op de mijne. Leuk is dat ze heel veel ZARA items combineert met designerstukken, waardoor het toch anders is dan outfits van andere blogs. Extra leuk puntje is dat ze in Groningen woont; persoonlijke verhalen die ze verteld en plaatsen die ze op haar Instagram laat zien zijn bij mij ook bekend. 


Girslove2run.com
Image Hosted by ImageShack.us
De dames van Girlslove2run, Fieke en Francien, hielpen me heel erg aan hardloop motivatie toen ik hier nog fanatiek mee bezig was (en kon zijn). Ik moet eerlijk bekennen dat het lezen van hun blogs er de laatste tijd een beetje bij inschiet, maar dit betekent niet dat ze niet meer voor geweldige hardloopmotivatie en -verhalen zorgen. 

Annemerel.com
Image Hosted by ImageShack.us
Annemerel is voor mij al drie jaar een daily visit. Elke dag plaatst ze twee blogs betreffende haar persoonlijke leven, perspresentaties, mode, hardlopen - waarover blogt ze eigenlijk niet? Ik vind haar blog na drie jaar nog steeds heel erg leuk om te lezen en daarom kan hij dus echt niet in dit lijstje ontbreken.


Liesbeth Raskers
Image Hosted by ImageShack.us

Toegegeven, Liesbeth hoort misschien niet in dit rijtje thuis omdat ze geen eigen blog heeft - maar elke zondag betreur ik dit weer. In haar wekelijkse blog op ilovefashionnews.com vertelt ze humoristische verhaaltjes over het zij een discussie, het zij een roddel of een nieuwe hype. Liesbeth heeft een geweldige schrijfstijl en ik hoop in de toekomst ook nog veel van haar in de bladen te mogen lezen (zo heeft ze al voor ELLE gewerkt). 

Lizzyvdligt.com
Image Hosted by ImageShack.us
Laatst, maar absoluut niet minst, is Lizzy van lizzyvdligt. Misschien is dit wel de absolute topper in mijn lijstje, want een blog waarop iemand een geweldige stijl heeft én prachtige foto's toont kan mij een hele middag vermaak zorgen. En dat heeft Lizzy zeker al gedaan, ik vind het heerlijk om even door haar blogs te spitten, op zoek naar inspiratie. Helemaal mijn stijl is het niet, omdat Lizzy meer durft. Prachtig, dat vind ik het dan weer wel. 

6 opmerkingen:

 1. Leuke post Anne! Bedankt voor de tip, de eerste kende ik nog niet, dus heb er nu een leuke nieuwe bij om te volgen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herkenbare blogs, ik ben vooral fan van Annemerel! Voor mij kan dit lijstje nog wel worden aangevuld met ikbenirisniet.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me leuke blogs, ga snel even een kijkje bij allemaal nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel voor je reactie! Ik kende nog geen van deze blogs en ik ga zeker een kijkje nemen. Ik heb nog een reactie achtergelaten jouw reactie op mijn post. (http://laurettie.blogspot.nl/2013/09/in-amsterdam.html#comment-form)

  www.laurettie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!