maandag, maart 17

Diary: Week 11

 photo Onlangsbijgewerkt29_zps254bafeb.jpg

We zitten alweer in de 11e week van het jaar, time flies. Geen toetsen, veel lesuitval en natuurlijk dat fijne zonnetje.

Maandag was ik al om 1 uur vrij door lesuitval. Omdat het zulk lekker weer was besloten we met een paar klasgenootjes een ijsje te gaan halen, lentegevoel! Ddaarna ging ik door naar de sportschool, maar daar werd ik na een halfuur al uitgesleept door mijn zusje die thuis voor een dichte deur stond en geen sleutel bij zich had. 's Avonds was op school de jaarlijkse voorspeelavond van de examenleerlingen van muziek die altijd voor een avondje vol vermaak en verbazing zorgt. 

Dinsdag ging ik alleen naar school voor twee uurtjes M&O, want daarna had ik mijn laatste rijles en rijexamen! Ik was blij dat ik een tussentijdse toets had gehad, want zo wist ik al een beetje hoe het zou zijn en was ik wat minder zenuwachtig. Het examen zelf was echter het drama waar iedereen nachtmerries over heeft en ik heb het dan ook nog niet gehaald.. Over 4 weken mag ik dan wel weer, maar ik ben inmiddels wel een beetje klaar met rijles. Hopen dat ik het de volgende keer wel haal dus! 's Avonds sloeg ik mijn frustraties er even uit op het hockeyveld.

Het lijkt alsof ik nauwelijks naar school ben geweest deze week. Woensdag was ik door lesuitval weer om 12 uur vrij in plaats van 3 uur. Toen ik thuis kwam bleek mijn pakketje met sportkleding van de H&M er te zijn dus dat werd uitgebreid gepast. Ook werd de line-up van Pinkpop bekend gemaakt en omdat ik daar dit jaar met twee vriendinnen naartoe wil zat ik aan het scherm gekluisterd. Van 3 tot 6 werkte ik wat extra uurtjes en 's avonds was het tijd voor mijn kracht/cardio schema in de sportschool, maar het was zo druk dat daar nauwelijks iets van terecht is gekomen.

Donderdag was de enige dag dat ik een dag volgens mijn gewone rooster les had. Nee, ook niet waar, want tussendoor viel er nog een uurtje uit. We aten paaseitjes in de zon en 's middags vond ik het zonde om binnen te zitten dus ging ik maar voor een 7 KM run, waar jullie allemaal al over hebben kunnen lezen. Alsof dat nog niet genoeg was volgde ik 's avonds nog een lesje Zumba, niet zo effectief als bijvoorbeeld spinning maar wel lekker ontspannend. Daar kregen we ook nog een streng squat/lunge/buikspier kwartier en om het af te maken dook ik de krachthoek nog even in voor wat armspieroefeningen.

Vrijdag rolde ik wat later uit mijn bed omdat ik pas rond een uur of elf op school moest zijn. Heerlijk, die vrije ochtenden! Ik had vier uurtjes les, werkte de rest van de middag en ging 's avonds hockeyen. Toen ik thuis kwam was ik helemaal kapot en ik dook dan ook vroeg mijn bed in. Zaterdag werkte ik weer de hele dag en 's avonds ging ik met een paar vriendinnen stappen in Groningen. Blij dat we het niet al te laat hebben gemaakt, want zondag mochten we onze eerste veldwedstrijd van de tweede helft van het seizoen spelen. Brak zijn en geen conditie meer hebben gaat niet helemaal samen, maar gelukkig viel het bij mij allebei nog wel mee (pluspuntje van overwinteren in de sportschool). Toen ik 's middags weer thuis kon en niets meer hoefde te doen merkte ik pas dat ik te weinig had geslapen, de rest van de dag heb ik dan ook weinig meer uitgevreten. 's Avonds op de bank met een nieuwe aflevering van Divorce (kijken jullie dat ook?) en daarna maar gelijk naar bed, want daar was ik wel aan toe. 4 opmerkingen:

 1. Superfijn dat er zoveel lessen uitvielen! Maar wat jammer dat je je examen nog niet hebt gehaald :( Ik moet binnenkort ook afrijden en ik ben nu al super zenuwachtig!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt fijn dat er zo veel uit viel! Ik kijk ook divorce! Was zo blij dat het weer begon!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, wat een relaxed weekje had je haha! Hoe beviel je sportkleding? xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed! Van mijn bestelling is dat eigenlijk het enige dat ik gehouden heb.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!