woensdag, juni 18

Wishlist: Accessoires

 photo Onlangsbijgewerkt53_zpsf7d2cd8c.jpg photo Onlangsbijgewerkt52_zpsa57065e7.jpg


Liebeskind Ipad sleeve - Ik heb een hele fijne sleeve voor mijn Ipad mini van Ebay, maar zou nog wel een keer een willen hebben die zowel de voor- als achterkant in een keer beschermt. Raak ik mijn sleeve ook niet meer zomaar kwijt.

Moleskine agenda - Vorig jaar heb ik een Moleskine agenda gehad, maar deze was eigenlijk te klein voor alles wat ik moest noteren. Wel vond ik het een hele fijne agenda (en zeg nu zelf, zwart leer is gewoon ook heel mooi toch?) en misschien koop ik hem dit jaar wel weer, maar dan een slagje groter.

Scotch & Soda zonnebrilkoker - Als er iets is wat ik niet per se nodig heb dan is het wel een zonnebrilkoker. Ik heb eentje die gewoon bij mijn zonnebril zat en daar is niets mis mee - sterker nog, het is een Rayban hoesje en heeft dus precies hetzelfde model als deze van Scotch & Soda. Maar ik ben een sucker voor mooie producten van bruin leer. Echt. En ik heb een zonnebril gekocht in Rome, die moet ook beschermt worden. Is wat voor te zeggen, toch?

Scotch & Soda laptop sleeve (11-13") - Ik hoop inmiddels geslaagd te zijn en te kunnen gaan studeren volgend jaar. Ook hoop ik aan het eind van de vakantie genoeg bij elkaar gespaard te hebben om me een Macbook te kunnen veroorloven, en daar hoort natuurlijk een mooie/goede hoes bij. Nu is het zo dat ik van mezelf eerst de laptop moet hebben voordat ik naar hoezen mag kijken - niet meer dan logisch, maar het wordt wel heel aantrekkelijk als een mooie leren hoes als deze opeens is afgeprijsd naar 50% van de oorspronkelijke prijs. Tja.

5 opmerkingen:

 1. Die agenda lijkt mij heel fijn! En die zonnebrilkoker is echt leuk!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de Moleskine agenda en hij is echt ontzettend fijn! Die zal ik niet snel meer inruilen voor iets anders ben ik bang.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk lijstje! Ik vind Moleskine agenda's echt heel erg mooi, fijn merk is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die agenda is inderdaad leuk! En binnenkort ook weer een nieuwe nodig =D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die brillenkoker is erg tof! Ik heb zelf een jaaragenda van Moleskine, vind 'm erg fijn, alleen het elastiekje is bij mij losgeschoten. Kan 'm dus eigenlijk niet meer dicht doen, haha. Maar verder is het echt een top agenda!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!