donderdag, juli 24

LITTLE BLACK BEAUTY

 photo Onlangsbijgewerkt76_zpsaa2a1aac.jpg

Ik ben al een tijd lang op zoek naar een nieuwe tas en ik heb maar drie eisen: hij moet zwart, klein en van leer zijn. Genoeg te vinden, zou je denken, maar dat valt met mijn minimalistische smaak soms nog wel eens tegen. Na enige zoektochten heb ik nu dan toch wat favorieten gevonden.

Céline look-a-like trio bag - Ik blijf de trio bag van Céline een prachttas vinden. Minpunt: het prijskaartje. Deze versie, te koop op Nelly.com valt wat dat betreft wat meer binnen mijn budget (€39,95), maar gemaakt van echt leer is 'ie niet en hoewel ik er eerst zeker van was dat dit dé tas zou worden, ben ik er toch een beetje huiverig voor om met een 'namaak' tas te lopen.
Mulberry Lily - Een tasje dat ik nog niet kende en deze week pas ontdekte, maar god, wat is ze mooi. Dit prijskaartje is ook wat minder, maar ik vond hem zo mooi dat het zonde was hem niet te delen. Ooit, ooit.
Fred de la Bretoniere - Ik vind Fred de la Bretoniere geweldig. Het merk heeft zó veel tassen, schoenen, portemonnees en riemen die ik ooit maar al te graag in mijn kast hoop te verwelkomen, dit tasje included. Anders dan alle andere tassen op dit lijstje, is dat deze een meer rondere vorm heeft. Gelijk vormt dat ook het probleem: is het wel precies wat ik zoek?
ZARA - Als ik aan een perfect zwart tasje dacht, dacht ik aan leer, zwart, zo groot dat er een portemonnee, telefoon en nog wat extra's in past en rechthoekig. En voilà, daar was hij dan. ZARA does it again. Ik denk dat dit 'm wordt voor nu, en het mooie is: hij is maar €29,95.
Fab. - Niet helemaal wat ik zoek, eigenlijk wil ik het nog simpeler, maar voor uitgaan is dit perfect omdat hij ook heel gaaf als clutch is.

Wat is jullie favoriet?

2 opmerkingen:

  1. Prachtige zwarte items! Heel stijlvol. Vooral die Trio bag look a like van Céline!

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, die Mulberry Lily is zo ontzettend mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!