zondag, januari 4

2014/2015

 photo GOALS2015_zps914e96c7.png
Aan goede voornemens doe ik altijd wel een beetje. Niet in de vorm van 'ik wil gezond eten' en 'ik wil vroeger naar bed gaan', maar in concrete cijfers en vooral niet te veel. Zo stelde ik mezelf in 2014 bijvoorbeeld als doelen om in totaal 400 kilometer hard te lopen en 30 nieuwe recepten uit te proberen. Aan de 400 kilometer ben ik helaas niet gekomen door blessures en aan de 30 nieuwe recepten dacht ik na een maand al niet meer, maar toch geven cijfers me altijd het idee dat iets haalbaar is. Nu zijn er in 2014 heel veel dingen gebeurd die ik best een beetje als mijlpalen zie: mijn achttiende verjaardag was er een om niet te vergeten (ik vierde hem dan ook uitgebreid - in 3 keer), ik haalde mijn rijbewijs en VWO diploma, ging op mezelf wonen en ben gaan studeren. Daarnaast was de wintersport er weer een om niet te vergeten en ben ik met mijn moeder naar Rome geweest, een stad waar ik al van kleins af aan naartoe wilde.
Hoewel ik dat nieuwjaarsgedoe in posts altijd maar een beetje cheesy vind, heb ik voor dit jaar ook zeker weer wat van die cijfers in gedachten. En die wil ik, al is het voor mezelf, hier toch graag delen:
  • 60 punten: Die 60 punten staan voor mijn Propedeuse. Een voorzichtig voornemen, want 1 tentamen niet halen staat gelijk aan mijn propedeuse niet halen. Als het zo blijft gaan als het eerste blok moet het kunnen lukken, dus durf ik het aan.
  • 2 runs: 2014 was absoluut mijn beste hardloopjaar tot nu toe. Ik rende de meeste kilometers en de langste afstanden en ook rende ik mijn eerste run en al snel volgde een tweede. Hoewel ik het rennen tijdens de run zelf niet eens zo geweldig vind, geeft het me wel heel veel hardloopmotivatie als ik weet dat ik ergens naartoe train. Het hardlopen gaat nu door een blessure een beetje moeilijk (eigenlijk gewoon helemaal niet), maar dit jaar wil ik minstens weer 2 runs lopen.
  • Meer doen: Ok√©, dit is een beetje tegendraads met wat ik net heb gezegd over cijfers, maar ik heb reislust. In april ga ik al naar Praag met mijn studievereniging, met vriendinnen zijn we een vakantie naar Malta aan het plannen maar stiekem ben ik er ook van aan het dromen om een Thalys- of goedkoop vliegticket te boeken samen met een hostel en in mijn eentje een paar dagen naar Londen of Parijs te gaan; maar dat moeten we nog maar zien. 

2 opmerkingen:

  1. In je eentje naar Londen of Parijs :o? Neem mij dan mee!:D x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede goals! Ik wil ook heel graag weer gaan sporten :) En Londen is super, ik ben net terug :) xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!