donderdag, januari 8

7 FAVORIETE BLOGS


 photo favorieteblogs_zps514abd1f.png

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favoriete blogs heb gedeeld. Mijn Bloglovin' account vertelt mij dat ik er meer dan 100 volg, maar zelf weet ik wel beter. Deze 6 zitten sowieso in het rijtje  blogs die ik sowieso wekelijks (en een paar zelfs dagelijks) een paar keer aanklik. Annemerel
 photo Annemerel_zpscc93cba3.png

Annemerel volg ik al zo'n 3 jaar en daarmee het langst. Haar blog heeft me dan misschien niet geïnspireerd om te gaan hardlopen, maar hij stimuleert wel. Ook bij haar gaat het niet allemaal over rozengeur en maneschijn en dat motiveert. Annemerel plaatst twee keer per dag een blogje en ja, als trouwe volger kijk ik vaak even om 12 en 5 uur wat ze heeft geschreven.

Amayzine
 photo amayzine_zps3d79a131.png

Amayzine is voor mij de vondst van 2014 geweest. De editors van het online magazine hebben verschillende interesses die ze perfect afwisselen in hun artikelen. Wat ik leuk aan ze vind is dat ze, hoewel het dus eigenlijk een magazine is, de boel persoonlijk houden. Veel backstage kiekjes, af en toe een artikel over een persoonlijk dingetje (zoals Liesbeth's verbouwing) en vooral veel humor. In de loop van de dag worden er meerdere artikelen geplaatst en ja, ik tik het adres ook regelmatig even in, of nouja, inmiddels vult mijn browser het adres al automatisch aan. 

Girlslove2run
 photo Girlslove2run_zps1bc77892.png

Ik ken Girlslove2run al vanaf het begin, maar echt volgen deed ik het niet. Hoewel de site en de meiden altijd een heerlijke motivatie hebben gevormd vond ik de artikelen vaak een beetje rommelig. Inmiddels is de layout veranderd, hebben de artikelen meer inhoud en is er een fotografe in beeld die werk levert waar je U tegen zegt. Girlslove2run is uitgegroeid tot een professioneel platform en ik ben fan! 

Creators of desire
 photo creatorsofdesire_zps819344e1.png

Creators of desire ken ik nog niet zo lang en bezoek ik ook nog niet heel regelmatig, maar ik vind vooral Anouk, founder van de site, helemaal geweldig, evenals haar kledingstijl. Fijne outfitinspiratie,  een clean design en variatie in artikelen.

Fitgirlcode
 photo fitgirlcode_zpscbbc334f.png

Als ik ergens motivatie van krijg, dan zijn dat de dames van Fitgirlcode wel. Op de site verschijnen regelmatig artikelen van de verschillende fitgirls, maar ze daarnaast volgen op Instagram maakt het nog net een beetje leuker. Daar vind je vooral foto's van jaloersmakende buiken (sixpacks!) en gespierde benen. Hoe ze het voor elkaar krijgen vind je vervolgens op fitgirlcode.com.

Lizzyvdligt
 photo Lizzyvdligt_zps1d97b603.png

Lizzyvdligt, inspiratie op modegebied waar ik nooit genoeg van krijg. Mensen die me al lang volgen weet dat ik een groots fan ben van Maison Scotch, en laat Lizzy daar nou voor werken en het ook regelmatig dragen (soms zelfs van de kinderafdeling!). Hoewel haar combinaties mij lang niet allemaal zouden staan (vormen, prints) vind ik het nog steeds heerlijk om door haar posts heen te scrollen.

Sea of bees NYC
 photo seaofbees_zps23559c2f.png

Een paar jaar geleden volgde ik Bo al via Twitter en vond ik al dat ze er zo mooi uitzag. Een paar weken geleden kwam ik erachter dat ze een blog heeft over het leven in New York (en vooral haar outfits) en sindsdien ben ik hooked. Ze plaatst geweldige outfits, prachtige plaatjes van The Big Apple  en zelf is ze ook beeldschoon. 


1 opmerking:

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!