zaterdag, januari 10

LOVE: MACBOOK PRO

 photo IMG_8003_zps970bf537.jpg


6 jaar oud was mijn oude laptop. Ik kocht hem van mijn verjaardagsgeld in de eerste klas en mijn hele middelbare school periode heeft hij me niet in de steek gelaten. Wel was het zo dat hij in het zesde jaar zo traag was geworden. Toen het dieptepunt werd bereikt waarop het arme ding tien minuten nodig had om van het ene naar het andere programma te switchen, wist ik dat het tijd was voor een nieuwe.

En over die nieuwe, daar had ik natuurlijk àllang over nagedacht. In de afgelopen jaren heeft Apple mijn hart stukje bij beetje veroverd en zowel een iPhone (4S) als een iPad mini lagen al bij me op tafel. Een MacBook zou dan misschien nog wel wat langer sparen zijn, maar dat 'ie er zou komen, dat wist ik zeker.

Zo geschiedde. Nét voordat mijn eerste colleges (en daarmee het begin van mijn studie) begonnen werd hij bezorgd. De hele dag onrustig natuurlijk; elke auto die langs ons huis reed zou wel eens die pakketbus kunnen zijn waar mijn MacBook in lag. Hij kwam en hij blijft, ik ben hooked. Van de lichtjes onder de toetsen tot het fijne trackpad en het mooie design. Het leuke is dat ik elke week wel weer achter nieuwe snufjes kom. De accu ben ik ook eeuwig dankbaar: ik sleep hem de hele dag door van college naar college en hij is pas (bijna) leeg aan het eind van de dag. Ja, de MacBook blijft.

 photo IMG_8004-001_zps382cbace.jpg

2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook helemaal verliefd op mijn macbook pro. Ik zou echt niet meer zonder kunnen, ookal mishandel ik hem flink (Ik trek de batterij soms wel 2 keer op een dag leeg) ik heb toch ongelooflijk veel liefde voor mijn laptop.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh superchill dat je er eentje hebt! Vanaf het moment dat ik er eentje kocht, kan ik ook écht niet meer terug naar Windows haha. Lief-de.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!