maandag, november 4

Oysho sports

Image Hosted by ImageShack.us

Lang was ik ervan verondersteld dat Nike de mooiste hardloopkleding had. Toen ik de (not to mention véél goedkopere) sportkleding van Oysho tegenkwam was ik daar echter niet meer zo zeker van. Ik probeer veel te sporten, en mooie sportkleding geeft altijd nét dat beetje extra motivatie. Natuurlijk heb ik niet alles nodig, maar 1 en 3 zijn deze winter van harte welkom in mijn kast, voor als ik weer in de barre weersomstandigheden een rondje hard ga lopen (toegegeven, met die weersomstandigheden loop ik zelfs het lekkerst). Nummer 4 vind ik gewoon heel gaaf door het niet-opvallende panterprintje met het mooie glansje en nummer 2 lijkt me gewoon heerlijk voor op weg naar de sportschool of op een lekkere hang-zondag. Wie weet wat er deze winter nog in mijn kast komt te hangen..

9 opmerkingen:

  1. de sweater van de tweede afbeelding is super leuk zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik sport eigenlijk niet, shame on me. Maar als ik ooit van plan ben om minder lui te worden is deze tip echt super ! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleding stukken ik ben dol op hardlopen:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kledingstukken, ik kende Oyshu eigenlijk helemaal niet. Hebben ze trouwens ook kledingstukken waar kleur in zit? Ik vind de pasvormen heel mooi, maar draag graag kleuren als ik sport ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! Oysho vind ik geweldig, heb ooit in Venetie er iets van gekocht met eendjes erop, so cute!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ze hebben echt hele leuke dingen en je hebt zeker de leukste items er uit gehaald!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, ik lees ze allemaal!